Έλλη Τρίγγου – Αργύρης Πανταζάρας: Το love story τους, το ενδεχόμενο επανασύνδεσης και το ταξίδι στις Κάννες (pics, video)

Η Έλλη Τρίγγου και ο Αργύρης Πανταζάρας αυτή τη σεζόν συναντιούνται τηλεοπτικά στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 “Άγριες Μέλισσες“. Για εκείνη είναι η δεύτερη χρονιά που υποδύεται την Ασημίνα, μια εκ των τριών αδελφών Σταμίρη, ενώ εκείνος προστέθηκε φέτος στο cast υποδυόμενος τον Τάκη, αφού πέρυσι πρωταγωνιστούσε στο “Κόκκινο Ποτάμι“.

Πέρα από την τηλεοπτική συνεργασία η Έλλη Τρίγγου και ο Αργύρης Πανταζάρας ενώνουν τις δυνάμεις τους και στο θέατρο, μιας και συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση “This is not Romeo & Juliet“, η οποία επρόκειτο να ανέβει την περασμένη σεζόν, όμως λόγω του κορονοϊού αναβλήθηκε για τώρα. Οι παραστάσεις έχουν ξεκινήσει, με τις περισσότερες να έχουν βγει ήδη sold out. 

Αυτές τις ημέρες, η Έλλη Τρίγγου και ο Αργύρης Πανταζάρας βρίσκονται στις Κάννες, ταξίδι που έκαναν προκειμένου να δώσουν το παρών στο 73ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Οι δύο εξαιρετικοί ηθοποιοί πρωταγωνιστούν την ταινία μικρού μήκους “Motorway 65”, η οποία είναι υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα. Το πρώην ζευγάρι βρήκε χρόνο να εξερευνήσει την πόλη και να επισκεφτεί διάφορα φημισμένα σημεία της.

Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους υπήρξαν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ο χωρισμός τους τον Φεβρουάριο του 2019, μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, αιφνιδίασε τους πάντες. Ωστόσο, η Έλλη Τρίγγου και ο Λευτέρης Πανταζάρας φαίνεται πώς έχουν βρει την ισορροπία στη σχέση τους και διατηρούν άψογες σχέσεις μετά το τέλος του ειδυλλίου τους.

Τι και αν πολλοί κάνουν λόγο για επανασύνδεση, ο γοητευτικός ηθοποιός επιμένει ό,τι τίποτα απ’ όσα ακούγονται δεν ισχύουν.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος της θεατρικής τους παράστασης στο θέατρο Πορεία. Ευδιάθετοι και χαμογελαστοί οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More