Έλλη Τρίγγου – Η Μάγισσα: Η ηθοποιός που αποθεώθηκε με τον ρόλο της στη σειρά – Η υποκριτική και η «κρυφή» προσωπική ζωή της

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 25/9 η νέα φιλόδοξη παραγωγή του ANT1 με τίτλο «Η Μάγισσα».

Η σειρά εκτυλίσσεται στην Μάνη το 1817 όπου οι δύο αντίπαλες πατριές, του Καπεταναίου Λάσκαρη και του Γερακάρη, είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Η εξαφάνιση, όμως, του μόλις 40 ημερών εγγονιού των δύο οικογενειών, θα ταράξει την εύθραυστη ισορροπία της σχέσης τους.

Η σειρά ξεκινά με την Θεοφανώ, την οποία υποδύεται η Έλλη Τρίγγου και αποτελεί μία από τις υπηρέτριες της οικογένειας Λάσκαρη που θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Η ίδια βλέπει ένα όραμα όπου όλοι οι πρωταγωνιστές είναι γύρω της και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Έντρομη ανοίγει τις πόρτες του κτιρίου και βλέπει ένα απίστευτο πεδίο μάχης με κόσμο που τρέχει να ξεφύγει. Αφού τελικά καταφέρνει να ξεφύγει από τη μανία ενός ανδρός, ανεβαίνει σε ένα υψηλό σημείο του κάστρου και αποκαρδιωμένη πηδά στο κενό.

Για πολλούς, η Έλλη Τρίγγου χαρίζει μία υποδειγματική ερμηνεία καθώς αποτυπώνεται στις εκφράσεις του προσώπου της η αγωνία και ο φόβος για το άγνωστο.

 

 

Η ιστορία ζωής της

 

Η Έλλη Τρίγγου γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1989 στην Πάτρα αλλά από πολύ μικρή, λόγω του διαζυγίου των γονιών της μετακόμισε με τη μητέρα της στην Αθήνα και μεγάλωσε σε μία ήσυχη γειτονιά στο Βύρωνα.

Όνειρό της ήταν να γίνει αεροσυνοδός, όμως, λόγω ύψους δεν τα κατάφερε. Ήταν 22 ετών, όταν αποφάσισε πως θέλει να γίνει ηθοποιός.

«Έφυγα από την Πάτρα δυο ετών, οι γονείς μου χώρισαν και ήρθα με τη μητέρα μου στην Αθήνα, αν και κάποια στιγμή στην εφηβεία επέστρεψα στην Πάτρα. Υπήρχε πολλή αγάπη με τη μητέρα μου, εκείνη δούλευε, εγώ ήμουν σε όλα εντάξει, άλλα υπήρχε και αυστηρότητα, δεν είχε αστεία.

Το 2013, η Έλλη Τρίγγου έδωσε εξετάσεις και πέρασε στη Δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου από όπου και αποφοίτησε με άριστα το 2016. Το 2014 έπαιξε για πρώτη φορά στην ταινία μεγάλου μήκους, το “Suntan” σε σκηνοθεσία Αργύρη Παπαδημητρόπουλο και σενάριο Αργύρη Παπαδημητρόπουλου και Σύλλα Τζουμέρκα. Για την ερμηνεία της στην ταινία αυτή απέσπασε το βραβείο β’ γυναικείου ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Η νεαρή ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, όπου υποδυόταν την «Ασημίνα», έναν ρόλο που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

«Ήταν σοκ η απότομη δημοσιότητα με τις «Άγριες Μέλισσες», με τρόμαξε, άλλα κατάλαβα ότι η πρόθεση των ανθρώπων είναι πολύ αγνή. Μου έχει συμβεί να κάθομαι σε μία καφετέρια και να μου κάνει κάποιος κεφαλοκλείδωμα με το κινητό στο χέρι και δεν ήταν πολύ ευχάριστο» είχε δηλώσει στο Mega.

Προσωπική ζωή

 

Η Έλλη Τρίγγου μπορεί τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται στο φως της δημοσιότητας, η ίδια όμως, έχει επιλέξει να μην απασχολεί με την προσωπική της ζωή, αλλά παρά μόνο με τα επαγγελματικά της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πριν από μερικά χρόνια, η Έλλη Τρίγγου βρήκε τον έρωτα στο πλευρό του ταλαντούχου συναδέλφου της, Αργύρη Πανταζάρα που είδαμε και ως συμπρωταγωνιστή της στη δραματική σειρά “Άγριες Μέλισες”.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια και ο χωρισμός τους φημολογείται ότι ήρθε τον Φεβρουάριο του 2019. Αν και έπαψαν να διατηρούν ερωτικό δεσμό, η Έλλη Τρίγγου και ο Αργύρης Πανταζάρας συνεργάστηκαν στην ίδια παράσταση, για το έργο “This is not Romeo & Juliet“.

Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους και στην ταινία μικρού μήκους “Motorway 65” που πήρε μέρος στο 73ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως όταν έγινε γνωστό ότι το πρώην ζευγάρι θα συνεργαστεί στο θεατρικό σανίδι, φούντωσαν οι φήμες περί επανασύνδεσής τους (πολύ καιρό πριν γίνει γνωστή η σχέση του Αργύρη Πανταζάρα με τη Σίσσυ Τουμάση).

Τότε ο Αργύρης Πανταζάρας μέσω συνέντευξής του στη Real News είχε ξεκαθαρίσει: «Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Ούτε πρόταση γάμου, ούτε επανασύνδεση και, πραγματικά, δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι τα μόνα δημοσιεύματα που μιλούν για την προσωπική μου ζωή. Τα τελευταία χρόνια μου έχουν χρεώσεις σχέσεις με ηθοποιούς με τις οποίες έχω συνεργαστεί, ακόμα και με θαυμάστριες με τις οποίες έχω βγάλει μια selfie.

Δεν θα μπω στη διαδικασία να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ τα εν λόγω δημοσιεύματα, γιατί, πολύ απλά, ό,τι και να πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Ειδικότερα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με όλα αυτά που περνάμε, νομίζω ότι είναι το τελευταίο πράγμα με το οποίο θα μπορούσα να ασχοληθώ. Αυτό, όμως, που έχω να πω είναι πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μη μιλάμε για άλλους χωρίς στοιχεία, γιατί μπορεί να δημιουργήσουμε πρόβλημα σε ανθρώπους που δεν εμπλέκονται άμεσα».

Το σίγουρο είναι ότι η Έλλη Τρίγγου θα συζητιέται για ακόμα μία σεζόν για την επαγγελματική της πορεία. Αυτό δηλαδή που και η ίδια επιθυμεί…

Φωτογραφίες: Instagram, NDP

Read More

And More