Έλλη Τρίγγου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο, λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς “Άγριες Μέλισσες” (pics)

Η Έλλη Τρίγγου έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, μιας και η περασμένη χρονιά ήταν αναμφίβολα η χρονιά της! Η ταλαντούχα ηθοποιός μετά τις επιτυχίες της στο θέατρο, προκάλεσε αίσθηση στη μικρή οθόνη μέσα από το ρόλο της “Ασημίνας” στη δραματική σειρά του ANT1 “Άγριες Μέλισσες“. 

Μετά την τεράστια περσινή επιτυχία της καθημερινής σειράς, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου έρχεται ο δεύτερος κύκλος για να απογειώσει τις ιστορίες των κατοίκων στο Διαφάνι και να φέρει τα πάνω – κάτω στις ζωές τους.

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα των “Άγριων Μελισσών”, η Έλλη Τρίγγου έδωσε το παρών στην παράσταση του Τάκη ΖαχαράτουΈλα μια βόλτα” στο θέατρο Άλσος μαζί με μερικούς συναδέλφους της, όπως ο Χρήστος Πλαΐνης, η Δανάη Λουκάκη, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, η Μαρία Αντουλινάκη, ο Αναστάσης Ροϊλός και ο Γιώργος Γάλλος.

Οι σπουδαίοι ηθοποιοι παρακολούθησαν το εκπληκτικό performance του ταλαντούχου τραγουδοποιού και αμέσως μετά το τέλος του show τον επισκέφτηκαν backstage προκειμένου να τον συγχαρούν για την εμφάνισή του.

Με total black look και έχοντας στα χείλη της ένα λαμπερό χαμόγελο η Έλλη Τρίγγου πόζαρε στο φωτογραφικό φακό. Στο πλευρό της φυσικά βρέθηκαν και οι εξαιρετικοί συνάδελφοί της. 

Δες φωτογραφίες:

 

Χρήστος Πλαΐνης-Έλλη Τρίγγου

Μαρία Αντουλινάκη-Τάκης Ζαχαράτος-Δανάη Λουκάκη-Έλλη Τρίγγου

Βαγγέλης Αλεξανδρής-Αναστάσης Ροϊλός-Χρήστος Πλαΐνης-Μαρία Αντουλινάκη-Τάκης Ζαχαράτος-Δανάη Λουκάκη-Έλλη Τρίγγου

Μαρία Αντουλινάκη-Έλλη Τρίγγου-Γιώργος Γάλλος-Δανάη Λουκάκη-Χρήστος Πλαΐνης-Σταυρίνα Ψιμοπούλου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More