Έλληνας ηθοποιός βγήκε βόλτα με την μόλις 23 ημερών κόρη του! [pic]

Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής τους θα περάσουν φέτος ο Χάρης Τζωρτζάκης και η Έφη Κόντα. To Σάββατο 1η Δεκεμβρίου, το ζευγάρι των ηθοποιών υποδέχτηκε την κόρη του, η οποία ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία. Τα χαρμόσυνα νέα τα είχε ανακοινώσει ο ευτυχής μπαμπάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της μικρής πριγκίπισσάς του, μέσα από το μαιευτήριο.

Πλέον, ο Χάρης απολαμβάνει στο έπακρο τη νέα του καθημερινότητα και η πατρότητα του πάει πολύ. Ο ταλαντούχος ηθοποιός είναι ξετρελαμένος με τη μπέμπα και αυτό φαίνεται περίτρανα μέσα από τις τρυφερές αναρτήσεις που κάνει για εκείνη στα social media. Ωστόσο, η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram μας έκανε να… λιώσουμε.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε ένα στιγμιότυπο από την πρώτη βόλτα τους, στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος να φορά ροζ φούτερ, το οποίο «σέταρε» άψογα με το καρότσι της κόρης του. «ΠΡΟΣΟΧΗ!Απαιτείται αυστηρά εκπαιδευμένο προσωπικό. Μη το δοκιμάσετε μόνοι στο σπίτι», έγραψε με έντονη δόση χιούμορ στη λεζάντα που το συνόδευε.

Read More

And More