Έλληνας παρουσιαστής ξαφνιάζει: «Με όλα αυτά που έχω ζήσει μικρός θα έπρεπε να έχω γίνει gay»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” βρέθηκε χθες ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο tattoo artist και παρουσιαστής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σεξουαλικότητα του κάθε ανθρώπου και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται μέχρι και σήμερα η ομοφυλοφιλία.

«Έχω μιλήσει με ψυχολόγο γι’ αυτό το κομμάτι. Ακόμα και οι ενδοιασμοί που υπάρχουν στον κόσμο για το πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας ή τι παράδειγμα θα δώσουμε στα παιδιά μας, θέλω να πω ότι τα παιδιά θέλουν μόνο αγάπη, είτε είναι δυο άντρες είτε δυο γυναίκες. Κάπου έχει μπερδευτεί λίγο ο κόσμος, γιατί και η θρησκεία κάπου τους μπερδεύει…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Τη σεξουαλική ταυτότητα του κάθε παιδιού και του κάθε ανθρώπου δεν θα την κρίνουν οι γονείς του, ούτε το τι θα δει. Είναι καθαρά μέσα του. Θα έπρεπε να έχω γίνει gay με αυτά που έχω περάσει πιτσιρικά και έχω ακούσει. Από αντίδραση και μόνο γι’ αυτά που άκουγα τόσα χρόνια, θα έπρεπε να γίνω…».

Ωστόσο, όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν αναφέρεται στον πατέρα του, εκείνος δεν θέλησε να επεκταθεί περαιτέρω επί του θέματος.

Read More

And More