Έλληνας ποδοσφαιριστής και γνωστό μοντέλο έγιναν γονείς για πρώτη φορά! [pics]

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Δημήτρη Κολοβό και τη Βίκυ Ανθοπούλου, αφού πριν λίγες ώρες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και το πανέμορφο μοντέλο είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια και παρά το νεαρό της ηλικίας τους θέλησαν να επισφραγίσουν την αγάπη τους με τον καλύτερο τρόπο. Οι δυο τους κρατούν στην αγκαλιά τους το νεογέννητο κοριτσάκι τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η μικρή πρόκειται να πάρει το όνομα Ελένη, γεγονός που είχε μοιραστεί στο παρελθόν η Βίκυ Ανθοπούλου με τους διαδικτυακούς φίλους της. Η ξανθιά καλλονή έχει ήδη ένα παιδί, την 4,5 ετών Βαλέρια, την οποία απέκτησε όταν ήταν μόλις 22 χρονών. Ο Δημήτρης Κολοβός την έχει σαν παιδί μου και όλοι μαζί αποτελούν μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια! Την χαρμόσυνη είδηση αποκάλυψε η περήφανη μανούλα κάνοντας μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Το πρώτο βλέμμα … Η πρώτη μάτια με την μαμά και τον μπαμπά ! Πλέον ξέρω πως η αγάπη της μαμάς δεν μοιράζεται , πολλαπλασιάζεται! Επιτέλους σε είδαμε μικρή μας πριγκίπισσα! Άντρα μου @kolovosdimitris σε ευχαριστώ για όλα! Σ’ αγαπάω πολύ!” , σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Να σας ζήσει!

Read More

And More