Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Επιχειρηματίας νυχτερινού μαγαζιού με χτύπησε, ήμουν 16 ετών»

Στην σωματική κακοποίηση που δέχτηκε πριν αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα στην περίοδο που ακόμη ήταν ανήλικος και προσπαθούσε να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής αναφέρθηκε Έλληνας τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και την Μπέττυ Μαγγίρα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κανέλλο που αποκάλυψε ότι επιχειρηματίας του μαγαζιού που δούλευε τον χτύπησε όπως και έναν φίλο του.

«Όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του τραγουδιού επαγγελματικά μου συνέβη ένα άσχημο περιστατικό. Το περιστατικό αυτό με στιγμάτισε γιατί ήμουν και σε μικρή ηλικία. Ήμουν ανήλικος 16-17 χρονών. Το βίωσα πολύ άσχημα. Δεν έχω καταλάβει γιατί μου συνέβη αυτό. Αποφεύγω να το σκέφτομαι γιατί με στεναχωρεί. Ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου με χτύπησε χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Οι άνθρωποι που παίρνουν κάποιες ουσίες – ο συγκεκριμένος έπαιρνε όπως αποδείχθηκε…

Ήμασταν δυο παιδιά, εγώ και ένας άλλος φίλος μου που παίζαμε μαζί, ανήλικοι και οι δυο, μετά το τέλος της δουλειάς ο επιχειρηματίας άρχισε να βγάζει μια επιθετικότητα – πιο έντονη προς εμένα- χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, κάποια διαφωνία. Η συγκεκριμένη δουλειά ήταν σε ένα από τα νησιά του Αργοσαρωνικού, ήμασταν και μακριά από το σπίτι μας και όλο αυτό μας τρόμαξε πάρα πολύ. Φύγαμε αλλά μέχρι να φύγουμε είχαμε πολύ άσχημα επεισόδια. Δεν υπήρχαν άλλοι καλλιτέχνες εκεί» είπε ο Δημήτρης Κανέλλος.

Read More

And More