Έλληνας τραγουδιστής ποζάρει γυμνός και αποκαλύπτει: “Ναι. Μου αρέσει το σεξ”

Ο Αναστάσιος Ράμμος θεωρείται αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα στη μουσική σκηνή. Ο νεαρός καλλιτέχνης είναι τραγουδιστής, ηθοποιός, συνθέτης και στιχουργός και φέτος τον απολαμβάνουμε στο θρυλικό μιούζικαλ Grease, αλλά και στο πλευρό της Άννας Βίσση, στο Hotel Ermou. Ο ταλαντούχος Αναστάσιος ποζάρει σχεδόν γυμνός για το περιοδικό Down Town και εξομολογείται στον Πάνο Ζόγκα πόσο του αρέσει το σεξ, αλλά και για τη δύσκολη συναισθηματική περίοδο που πέρασε.

“Ναι. Μου αρέσει το σεξ. Κάνω πολύ σεξ. Αλλά πάντα με προφυλάξεις. Είναι το πιο ωραίο πράγμα μετά το φαγητό. Είναι μία από τις βασικές απολαύσεις σε αυτήν τη ζωή.

Κάνε μου μία λίστα προτεραιοτήτων σε αυτά που σου δίνουν απόλαυση.
Μουσική, επιτυχία, φαγητό, σεξ, ύπνος.

Τι σε κάνει ευτυχισμένο;
Να βάζω στόχους, να τους πετυχαίνω, να έχω την υγεία μου, να είμαι οικονομικά ανεξάρτητος, να είναι καλά οι άνθρωποι μου, να έχει απήχηση στον κόσμο η δουλειά μου, Αυτά, σε γενικές γραμμές.

Διάβασα ότι έφυγες για ένα διάστημα στην Κύπρο.

Πήγα για να εκπαιδεύσω κάποια άτομα για ένα μαγαζί τατουάζ που θα άνοιγαν εκεί και είχα εμπειρία στο πώς θα γίνει, ταυτόχρονα μου έγινε πρόταση και δούλεψα στα μπουζούκια. Έφυγα όμως σχετικά γρήγορα γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, όπως την Amita motion, τα Madwalk, video clips, τραγούδια, και δεν μπορούσα να τα συνδυάσω.

Δήλωσες ότι είχες πάθει κατάθλιψη εκεί.

Κατά κάποιον τρόπο ήταν λίγο δύσκολη συναισθηματική περίοδος. Είχα κάνει κάποιες προσωπικές επιλογές στη ζωή μου και οι επιπτώσεις αυτών των επιλογών φάνηκαν όταν βρισκόμουν εκεί. Δεν το περίμενα, ήταν αναπάντεχο και σκληρό. Σαν ένα ξεχασμένο κακό σημείωμα που βρίσκεις στην τσέπη τού μπουφάν σου και σε ταράζει πολύ. Ήμουν και μόνος, έλειπαν οι δικοί μου, οι φίλοι και η οικογένεια. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Έτσι τα μάζεψα και γύρισα. Τι έκανα εκείνη τη μαύρη περίοδο; Αυτό που με βοήθησε ήταν η εκκλησία. Έμενα ακριβώς δίπλα στην εκκλησία και έτσι ξύπναγα νωρίς και κάθε πρωί καθόμουν στη λειτουργία και προσευχόμουν. Πιστεύω στον Θεό. Είμαι Χριστιανός. Όχι στους παπάδες και σε όλα αυτά, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει μια ανώτερη δύναμη. Δεν με βοήθησε ο παπάς, ο χώρος με βοήθησε.

Read More

And More