Έλληνας τραγουδιστής συγκινεί: “Έγινα πατέρας μέσα στην καραντίνα, είχαμε κάνει με τη σύζυγό μου πολλές προσπάθειες”

Έναν χρόνο πριν ακριβώς και συγκεκριμένα στις 19 Μαρτίου, ο Γιάννης Τάσσιος υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο του, μετά από αμέτρητες προσπάθειες με τη σύζυγο του να γίνουν γονείς. Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It και στην Κατερίνα Νίνιου, όπου μίλησε για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη γυναίκα του μέχρι να αποκτήσουν το μωράκι τους.

“Είχα την τύχη 19 Μαρτίου να γεννηθεί ο γιος μου. Ήταν θείο δώρο αυτό. Είχαμε κάνει πάρα πολλές προσπάθειες. Η γυναίκα μου είχε πει ότι δεν μπορεί άλλο αρνητικό αποτέλεσμα. Είχαμε ζητήσει πολλή βοήθεια από τον Θεό, την εκκλησία. Προσευχόμουν πάρα πολύ. Πήγα σε δύο μοναστήρια, κοινώνησα, προσευχόμουν. Γενικά κάναμε κάθε μέρα προσευχές στην Παναγία. 

Θα τον ονομάσουμε Δημήτρη, όπως τον πατέρα της συζύγου μου. Τα τρία πρώτα χρόνια της αποχής μου από το τραγούδι είχα κατάθλιψη. Δεν ήθελα να μιλάω σε άνθρωπο. Στην αρχή της καριέρας μου, άθελά μου ψωνίστηκα” εξομολογήθηκε ο Γιάννης Τάσσιος.

 

Read More

And More