Έλληνας τραγουδιστής βγήκε από την εντατική και έκανε σύμφωνο συμβίωσης με την σύντροφό του!

Έλληνας τραγουδιστής βγήκε από την εντατική και έκανε σύμφωνο συμβίωσης με την σύντροφό του! | tlife.gr

Ο Βαγγέλης Γερμανός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, ειδικά όταν αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο, όπου νοσηλεύτηκε στην εντατική. Το Δεκέμβριο του 2017 ο τραγουδιστής μπήκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2018, ενώ η αποθεραπεία του διήρκησε περίπου τέσσερις μήνες.

«Ήμουν έτοιμος να φύγω από τη ζωή εξαιτίας ιατρικού λάθους. Μπήκα στο νοσοκομείο για βουβωνοκήλη και βρέθηκα στην εντατική διασωληνωμένος, ύστερα από δύο εγχειρήσεις. Η εξήγηση του γιατρού ήταν πως ήμουν άτυχος, λες και υπάρχει τύχη σ’ αυτά τα πράγματα. Όταν άρχισα να συνέρχομαι από το κώμα και κατάλαβα πως δίπλα μου ήταν η κόρη μου και η σύντροφός μου, η Χρυσούλα, πήρα δύναμη. Εισέπραξα απεριόριστη αγάπη τόσο από την οικογένειά μου, όσο και από όλο το προσωπικό του νοσοκομείου. Ως συμπέρασμα, θα σου πω ότι η αγάπη είναι κι αυτή γιατρικό. Συνήλθα από την αγάπη του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά.

Με τη Χρυσούλα είναι μαζί 18 χρόνια, ενώ αποκάλυψε πρώτη φορά τον λόγο που οδηγήθηκε στον συμβολαιογράφο μετά τη νοσηλεία του. «Με τη Χρυσούλα είναι μαζί 18 χρόνια, ενώ αποκαλύπτει πρώτη φορά τον λόγο που οδηγήθηκε στον συμβολαιογράφο μετά τη νοσηλεία του. «Για να με χειρουργήσουν, έπρεπε να υπογράψει η κόρη μου, που έχουμε πρώτου βαθμού συγγένεια. Ευτυχώς που ήταν στην Ελλάδα, διότι ταξιδεύει συχνά. Έπειτα από αυτή την περιπέτεια και την παραμονή στην εντατική, υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης με τη Χρυσούλα, ώστε να μπορούμε να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον και να ξεπερνάμε τις όποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες, που μπορεί να κοστίσουν ακόμα και τις ζωές μας».

READ more