Έλληνας τραγουδιστής: “Υπήρξε καιρός που δεν είχα να φάω”

Σε μια εκτενή συνέντευξη ο περσινός εκπρόσωπος της Ελληνικής αποστολής στη Eurovision μιλάει για την οικονομική κρίση, το γεγονός πως υπήρξε μέρα που δεν είχε να φάει, την Eurovision αλλά και τον Δημήτρη Μητροπάνο. Σε δημοσίευμα στην Κυριακάτικη Espresso ο Λούκας Γιώρκας μιλάει για όλους και για όλα.

“Δυσκολευόμουν και για το φαγητό μου”
Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό ή ακόμη και απίστευτο, όμως ο Κύπριος τραγουδιστής εξηγεί στην συνέντευξή του πως δυσκολεύεται ακόμη και σήμερα να τα βγάλει πέρα. “Δεν ντρέπομαι να το λέω, ούτε κρύβομαι. Ακόμα είμαι σε αυτήν την κατάσταση. Είμαι σε έναν διαρκή αγώνα επιβίωσης, όπως πολύς κόσμος. Δεν είμαι άνετα οικονομικά. Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει η επόμενη ημέρα” ανέφερε. Μάλιστα ο περσινός διαγωνιζόμενος στη Eurovision δεν διστάζει να δηλώσει πως στο παρελθόν δυσκολεύτηκε ακόμη και να εξασφαλίσει το φαγητό του.

“Αυτά είναι μαθήματα και παθήματα ζωής για να μπορούμε να μην είμαστε λαίμαργοι όχι μόνον όσον αφορά το φαγητό αλλά τα πάντα. Προσπαθούσα να αρκούμαι σε όσο πιο λίγα γίνεται. Δεν έκανα εξόδους. Ακόμα δεν το κάνω. Προσπαθώ να ξοδεύω όσο πιο λίγα μπορώ για να έχω χρήματα να ψωνίζω τα βασικά. Να έχω να φάω και να μπορώ να ζήσω” εξηγεί ο Λούκας.

Το αναμνηστικό από τη συνεργασία με τον Μητροπάνο

Ο Λούκας όμως μίλησε και για τον Δημήτρη Μητροπάνο που έχασε τη μάζη με τη ζωή. “Η τύχη και η τιμή που είχα δεν ήταν μόνο στην επαγγελματική συνεργασία στη σκηνή αλλά πίσω στα καμαρίνια, όπου βίωνα καθημερινά την παρουσία του, τους διαλόγους που πολλές φορές είχαμε. Από τον Δημήτρη Μητροπάνο έμαθα και πήρα πολλά πράγματα. Μόνο που συζητάμε για εκείνον συγκινούμαι και το λέω αληθινά” επισημαίνει.

Μάλιστα όπως εξηγεί ο μεγάλος τραγουδιστής του είχε κάνει δώρο ένα τετράδιο”…Είπα ότι εκεί μέσα θέλω να γράφω ό,τι πιο σημαντικό βιώνω και μαθαίνω. Ευτυχώς, ακόμα έχει πολλές σελίδες για να γεμίσει. Είναι πάντα στο προσκεφάλι μου, στο κομοδίνο, δίπλα από το κρεβάτι μου” αναφέρει με συγκίνηση.

Καλή επιτυχία Ελευθερία
Παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να κάνει λόγο για τραγουδάκι του μηνός, σε ό, τι αφορά στη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας, ο Λούκας εξηγεί πως οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν. “Είναι ένα τραγούδι που ταιριάζει καλύτερα στην Eurovision, γιατί μοιάζει σαν ύφος με πολλές προηγούμενες συμμετοχές. Πιστεύω ότι θα πάει καλά. Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια” τονίζει και απλά επισημαίνει πως πρόκειται για ένα είδος τραγουδιού που δεν θα μπορούσε ο ίδιος να εξυπηρετήσει

Read More

And More