Ελληνίδα celebrity κάνει κατακόρυφο και εντυπωσιάζει!

Ελληνίδα celebrity κάνει κατακόρυφο και εντυπωσιάζει! | tlife.gr

Αναμφισβήτητα αποτελεί μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το ότι έχει κερδίσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Ο λόγος για την Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία μπορεί τώρα να μην ασχολείται με το modeling και να έχει στρέψει την προσοχή της στην οικογένειά που έχει δημιουργήσει με τον Λέοντα Πατίτσα, όμως διαθέτει άψογες αναλογίες. Η αλήθεια είναι ότι η ζωή με τρία παιδιά είναι γεμάτη υποχρεώσεις, ωστόσο, η ίδια δείχνει να το απολαμβάνει.

Ο έρωτάς της με τον άντρα της ζωής της μεγαλώνει συνεχώς, με τον έναν να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από τον άλλον. Η Μαργκώ, ο Σπύρος και ο Κωνσταντίνος είναι ότι πολυτιμότερο έχουν και οι στιγμές μαζί τους είναι μοναδικές.

Η Μαριέττα φροντίζει να βρίσκει λίγο χρόνο για τον εαυτό της και να κάνει πράγματα που της δίνουν χαρά. Ένα από αυτά είναι και η γυμναστική. Έτσι λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης αποφάσισε να ξεκινήσει δυναμικά τη μέρα της και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία από την γυμναστική της. Όπως θα δεις, το πρώην μοντέλο διαθέτει άψογες αναλογίες με το κατακόρυφό της να είναι άκρως εντυπωσιακό.

READ more