Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: “Έπαθα παράλυση στα χέρια και στα πόδια όταν ήμουν 20…”

Η Μαρία Ιωαννίδου είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της χώρας μας! Φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Ant1 “Πέτα τη Φριτέζα”, μια σειρά που έχει αγαπηθεί από το κοινό. Η γνωστή ηθοποιός καθ’όλη τη διάρκεια της καριέρας της έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της υποκριτικής. Η πορεία της στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης μετρά πολλά χρόνια, όμως εκείνη συνεχίζει να κάνει τη δουλειά που αγαπά με την ίδια ακριβώς ενέργεια.

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό MYtv και στην Μάρα Σαρρή και αποκάλυψε πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στην ηλικία των 20 χρόνων της. Στην ερώτηση της δημοσιογράφου “Τα βλέπατε πάντα όλα με τόσο αισιοδοξία;” εκείνη απαντά:

“Ναι φυσικά. Η ζωή με κακομεταχειρίστηκε, αλλά εγώ την πολέμησα. Μου έχουν τύχει πολύ άσχημα πράγματα στη ζωή μου. Έχασα την οικογένειά μου πολύ νωρίς, τη μαμά μου 50, τον μπαμπά μου 52, τον αδερφό μου 47. Έπαθα παράληση στα χέρια και στα πόδια όταν ήμουν 20, γιατί έπαθα σοκ που πέθανε η μαμά μου. Είναι γνωστά όλα αυτά. Όμως εγώ βγήκα μέσα από αυτά με χρώμα ροζ, με χιούμορ, με διάθεση. Η ζωή για μένα είναι αξία. Πιστεύω πως πρέπει να πολεμάμε για να φέρουμε στη ζωή μας το καλύτερο και να προσφέρουμε και στους άλλους. Δεν μιζεριάζω, δεν είμαι το είδος της ξινής της φοβισμένης. Είμαι γενναία”.

Στιγμιότυπο από την φωτογράφηση της Μαρίας Ιωαννίδου για την σειρά “Μην ψαρώνεις”.

Read More

And More