Ελληνίδα σχεδιάστρια στο Λευκό Οίκο για το Fashion Edu event με οικοδέσποινα τη Michelle Obama!

H Μichelle Obama είναι μια κομψή γυναίκα που ενδιαφέρεται για τη μόδα. Έτσι άνοιξε το Λευκό Οίκο για το Fashion Edu event, και τους επίδοξους φοιτητές της μόδας, μαζί με μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα της βιομηχανίας της μόδας για να τους πλαισιώσουν.

/
H Mary Katrantzou μαζί με την Lauren Perinchief και τη σχεδιάστρια Roksanda Ilincic

Σχεδιαστές όπως ο Zac Posen, ο Jason Wu, η Diane von Furstenburg αλλά και η ελληνίδα Mary Katrantzou της οποίας η καριέρα έχει όλο και πιο ανοδική πορεία, εμφανίστηκαν παράλληλα με την Naomi Campbell την Anna Wintour για να βοηθήσουν και να εμπνεύσουν τους μαθητές.

/

«Χρειάζεται εκπαίδευση και σκληρή δουλειά. Είναι τόσο απλό», δήλωσε η Μichelle Obama. «Η αλήθεια είναι ότι τα ρούχα που βλέπετε στα εξώφυλλα των περιοδικών είναι πραγματικά μόνο το τελικό προϊόν μιας πολύ μεγάλης, πολύ περίπλοκης και πολύ δύσκολης διαδικασίας, και αυτό είναι κάτι που γνωρίζω αφού έχω έρθει σε επαφή με πολλούς σχεδιαστές. Μόδα είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλώς ένα όμορφο ζευγάρι γόβες ή το τέλειο μήκος σε ένα ρούχο. Για τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλη τη χώρα είναι μια πρόκληση, είναι μια καριέρα και ένας τρόπος για να θρέψουν τις οικογένειές τους .

Loading

#michelleobama #FLOTUS #whitehouse #fashionedu #ReachHigher2020 #inspiring #firstlady #touchingspeech #tellhimisayhi

View on Instagram

Read More

And More