Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Πριν 15 μέρες έκανα botox. Ήρθε ο γιος μου και μου είπε…»

Mια βραδιά-έκπληξη, ένα σόου με γέλιο και μουσικές επιτυχίες, που ξεσήκωσε τους τηλεθεατές, προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Mega, με τον Τόνι Σφήνο και την παρέα του να συνεπαίρνουν το κοινό. Στην ιδιαίτερη μουσική βραδιά συμμετείχαν καλεσμένοι με μουσικές επιτυχίες των 70’s, των 80’s και των 90’s, όπως οι Πωλίνα, Λάμπης Λιβιεράτος, Μαντώ, Κώστας Μπίγαλης, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και Δάκης.

Η Σάσα Σταμάτη συνάντησε στο τηλεοπτικό show την Πωλίνα, η οποία της παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για το «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πώς κάνει botox και δεν δίστασε να αποκαλύψει τι της είπε πρόσφατα ο γιος της.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Κάνεις πράγματα για σένα, όπως μπότοξ;

Πολύ σπάνια. Το έκανα πριν από 15 ημέρες και έρχεται ο γιος μου και μου λέει: «Ρε μάνα, έχει ανεβεί το φρύδι σου πολύ ψηλά» και του απαντώ: «Τι λες, παιδί μου;» και μου λέει: «Αυτό το φρύδι είναι σαν να μη δέχεται καμία αντίρρηση». Του λέω: «Περίμενε, αγόρι μου, σε λίγες μέρες θα κατέβει». Έρχεται προχθές και μου λέει ότι όντως τώρα το φρύδι είναι πιο… συγκαταβατικό!

Read More

And More