Ελληνίδα τραγουδίστρια σοκάρει: “Σταμάτησε η περίοδός μου, λιποθυμούσα και έπεφταν τα μαλλιά μου…”

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον τέταρτο κύκλο του The Voice Of Greece, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και, μεταξύ άλλων, μίλησε στην Κλάρα Ασημακοπούλου για την περίοδο που έφτασε πολύ κοντά στη νευρική ανορεξία και εξήγησε πώς κατάφερε να επανέλθει. Ο λόγος για την Ιουλία Καλλιμάνη, η οποία έκανε μια σοκαριστική εξομολόγηση για τη “μάχη” ζωής που έδωσε.

«Δεν νόσησα, ευτυχώς, αλλά έφτασα πάρα πολύ κοντά. Έφτασα 47 κιλά, από 62, μέσα σε δύο μήνες, και το ύψος μου είναι 1μ.67. Για ένα ολόκληρο καλοκαίρι δεν έφαγα σχεδόν τίποτα. Δεν έτρωγα καθόλου. Έπεφτα κάτω σαν το κοτόπουλο. Μετά με γύρισε σε κρίσεις βουλιμίας. Έτρωγα ανεξέλεγκτα και προκαλούσα εμετό. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, που δεν κράτησε πολύ, έπαθα γαστρίτιδα και οισοφαγική παλινδρόμηση. Επίσης σταμάτησε η περίοδός μου. Λιποθυμούσα, έπεφταν τα μαλλιά μου, ήμουν κατακίτρινη και η φερριτινή ήταν μηδενική», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν άρχισα να ασχολούμαι με το τραγούδι, όλοι μου έλεγαν πως πρέπει να χάσω κιλά. Ξεκίνησα δίαιτα, αλλά γρήγορα με πήρε η μπάλα. Έτρωγα όλο και λιγότερο, μέχρι που σταμάτησα εντελώς. Η μητέρα μου με παρακαλούσε να πάμε σε έναν ειδικό, αλλά δεν ήθελα να αποδεχτώ ότι είχα πρόβλημα. Η όλη κατάσταση κράτησε περίπου ένα χρόνο. Άρχισα να γυμνάζομαι και να τρώω σιγά σιγά. Έπειτα από λίγο καιρό η όρεξή μου και η διατροφή μου αποκαταστάθηκαν, το ίδιο και τα κιλά μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το έκανα αυτό στον εαυτό μου Γιατί και το φαγητό μου αρέσει και ωραίο σώμα είχα. Έχω να πω, λοιπόν, στα νέα κορίτσια να αγαπάνε τον εαυτό τους».

Read More

And More