Ελληνίδα βάζει υποψηφιότητα για Miss ΗΠΑ!

Ελληνίδα βάζει υποψηφιότητα για Miss ΗΠΑ! | tlife.gr

Πλώρη για το στέμμα της «Miss United States» έχει βάλει η 23χρονη Κεφαλονίτισσα, Κατερίνα Δημητράτου!

Η γλυκειά Eλληνίδα έχει τραβήξει αναμφίβολα τα βλέμματα των Αμερικανών, αλλά και των Ελλήνων με την ξεχωριστή ομορφιά της. Αφού κέρδισε τον τίτλο της Miss Jersey, τώρα ετοιμάζεται να διαγωνιστεί μαζί με άλλα 51 κορίτσια για τον τίτλο της «Βασίλισσας της Αμερικής»!

Το όνειρο της είναι να κερδίσει το διαγωνισμό που θα της δώσει πέρα από αναγνωρισιμότητα και το εισιτήριο για το δρόμο της δόξας, αφού η νηκήτρια εξασφαλίζει ένα «χρυσό» συμβόλαιο με τα μεγαλύτερα πρακτορεία για μοντέλα σε όλη την Αμερική.

Ωστόσο, η γοητευτική 23χρονη από την Κεφαλονιά δεν μένει μόνο στο ρόλο του μοντέλου, καθώς σπουδάζει παράλληλα, στο τμήμα Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Seton Hall.

Η όμορφη Κατερίνα έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αμερική, αλλά δεν ξεχνά τις ελληνικές της ρίζες, αφού σχεδόν κάθε χρόνο έρχεται μαζί με τον αδελφό της, για διακοπές στο Πυργί της Κεφαλoνιάς, που μένουν οι παππούδες της. Η γιαγιά της μίλησε για την αγαπημένη εγγονή της, στην εφημερίδα Εspresso. «Όλοι είμαστε περήφανοι για την Κατερίνα. Είναι πολύ όμορφη, αλλά δεν μετρά ει μόνο αυτό. είναι ένα καλό παιδί που σέβεται τους μεγαλύτερους», λέει η γιαγιά της και αποκαλύπτει πως η Κατερίνα είχε λάβει μέρος το 2008 σε ελληνικά καλλιστεία και είχε βγει «Miss Ionian Island».

Η Κατερίνα Δημητράτου κέρδισε το στέμμα της «Miss Jersey»!

READ more