Ελληνίδες celebrities αναστατώνουν τις παραλίες της Μυκόνου με τα καυτά κορμιά τους!

Μπορεί να άργησε, όμως ήρθε! Ο Ιούνιος είναι πια γεγονός και πολλά είναι τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που επέλεξαν αυτό το Σαββατοκύριακο να μην το περάσουν στην Αθήνα αλλά σε κάποιο νησί της χώρας μας. Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που βρίσκονται εδώ και μέρες στο νησί εκμεταλλευόμενοι τις ζεστές μέρες του Μαΐου. Για ακόμα μια χρονιά η Μύκονος έχει την τιμητική της!

Η Εύη Βατίδου, η Βίκυ Κάβουρα και η Ροζάνα Κουτσούκου βρίσκονται στο νησί των Ανέμων και απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές με θέα το απέραντο γαλάζιο. Οι τρεις γυναίκες έχουν επιλέξει την παραλία του Ορνού για τα μπάνια τους και όχι άδικα, αφού αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τις απαθανάτισε στην παραλία να απολαμβάνουν το ήλιο και τη θάλασσα.

Το πρόγραμμα τους στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων έχει σκοπό να τις αποφορτίσει από την ένταση της πόλης και αυτός είναι και ο λόγος που περιλαμβάνει ύπνο, μπάνια στον Ορνό, φαγητό στο “Kuzina” και φυσικά βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Χώρας.

Δες φωτογραφίες:

Το καλοκαίρι… μόλις άρχισε!

Read More

And More