“Ελληνοφρένεια” και Alpha έδωσαν τα χέρια…

Οταν λείπει ο Λάκης, χορεύουν τα ποντίκια, με την καλή έννοια πάντα! Τι θέλω να πω μ΄αυτό; Πως από την στιγμή που ο δαιμόνιος Λάκης Λαζόπουλος θέλησε την νέα τηλεοοπτική χρονιά να κρατήσει αποστάσεις από την εβδομαδιαία, συστηματική σάτιρα, – ως γνωστόν το “Τσαντίρι” θα βγαίνει πια στον αέρα μόνο εκτάκτως -, οι άνθρωποι του Alpha αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους.

Ετσι, εδώ και καιρό τα είχαν βρει με την τηλεοπτική συμμορία της “Ελληνοφρένειας” και επιτέλους έδωσαν και τα χέρια. Η γνωστή ,λοιπόν, εκπομπή από το Φθινόπωρο επιστρέφει δριμύτερη στους δέκτες μας και με… άγριες διαθέσεις για χιούμορ και σάτιρα. Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού :

“…Η «Ελληνοφρένεια» επιστρέφει στην Τηλεόραση! Μετά από δύο χρόνια απουσίας και ύστερα από απαίτηση των δανειστών μας, η «Ελληνοφρένεια», αμέσως μετά τις Γερμανικές εκλογές, επιχειρεί να κάνει τους μικρούς δέκτες μεγάλους αποδέκτες.

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα η επιτυχημένη σατιρική εκπομπή, μετά την πεντάχρονη παρουσία της στην TV και την 13χρονη καθημερινή παρουσία της στο ραδιόφωνο, να σημάνει την ώρα της Ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και της Ανακούφισης γενικώς.

Με βασικούς συνεργάτες, όπως πάντα, υπουργούς, βουλευτές, δημοσιογράφους, αναλυτές, καλλιτέχνες, οικονομολόγους, δημοσκόπους και πολλούς ακόμα ανθρώπους των δραμάτων και των τεχνών, που όλοι αγαπήσαμε, βρίσαμε, βρίζουμε, επιλέξαμε και όταν χρειαστεί θα ξαναεπιλέξουμε… θα χτυπά από την τηλεόραση του Alpha, μια φορά κάθε εβδομάδα. Κάτι λιγότερο δηλαδή από τα χτυπήματα της Τρόικας.

Ραντεβού τον Οκτώβριο…”

Read More

And More