Έλον Μασκ: Αρνείται τη φυλομετάβαση του παιδιού του – «Πάσχει από μια τραγική ψυχική ασθένεια»

Ο Έλον Μασκ εξακολουθεί να αρνείται ότι το παιδί του έχει κάνει φυλομετάβαση, εξακολουθώντας να τον αποκαλεί γιο του. 

Όλα ξεκίνησαν όταν το γραφείο του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, Γκάβιν Νιούσομ, σχολίασε ειρωνικά ότι η αποξενωμένη τρανς κόρη του ιδρυτή της Tesla «τον μισεί».

«Λυπούμαστε που η κόρη σου σε μισεί, Έλον» έγραψε, απαντώντας σε βίντεο που είχε αναρτήσει το America PAC του Μασκ και στο οποίο ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας καυχιόταν ότι έχει υπογράψει τους περισσότερους «φιλο-τρανς» νόμους από οποιονδήποτε άλλο.

Ο Έλον Μασκ απάντησε πως αγαπά… τον γιο του.

«Υποθέτω ότι αναφέρεστε στον γιο μου, Χαβιέρ, ο οποίος πάσχει από μια τραγική ψυχική ασθένεια που προκλήθηκε από τον διαβολικό ιό της woke κουλτούρας που εσείς προωθείτε σε ευάλωτα παιδιά» έγραψε ο Έλον Μασκ στο Χ, προσθέτοντας: «Αγαπώ πάρα πολύ τον Χαβιέρ και ελπίζω να αναρρώσει».

Στη συνέχεια πρόσθεσε  «Οι κόρες μου είναι οι Αζούρ, Έχα (τη φωνάζουμε Υ) και Αρκάντια, και πράγματι με αγαπούν πολύ».

Η 20χρονη Βίβιαν Τζένα Γουίλσον, δεν θέλει πλέον καμία σχέση με τον πατέρα της ενώ και στο παρελθόν είχαν και πολιτικές διαφωνίες, με τον Έλον Μασκ να την έχει αποκαλέσει «κομμουνίστρια» που πιστεύει ότι «όποιος είναι πλούσιος είναι και κακός».

Φωτογραφία: Reuters

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164