Ελπίδα Μεζιρίδου: Το πρώτο μήνυμα στα social media μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Η Ελπίδα Μεζιρίδου αποχώρησε από το Survivor Ελλάδα – Τουρκία στο επεισόδιο της περασμένης Τρίτης. Αυτή την εβδομάδα στο αγώνισμα ασυλίας έχασε η μαύρη ομάδα και όπως πρόεκυψε στο συμβούλιο του νησιού, οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Σπύρος Γουρδούπης και η Ελπίδα Μεζιρίδου. Τελικά ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι, με βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης η Ελπίδα.

Η πρώην παίκτρια του τρίτου κύκλου του Survivor στον ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Τετάρτης, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, θέλησε να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν τους τελευταίους μήνες για την συμμετοχή της στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης.

Η 28χρονη Ελπίδα συγκινημένη έγραψε: “Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ είναι λίγο για όλους εσάς που με στηρίξατε και ήσασταν μαζί μου σε αυτό το μαγικό ταξίδι που έζησα! Το όνειρο μου εκπληρώθηκε και ήμουν και εγώ ένα κομμάτι του Survivor…. Ένα παιχνίδι που μου χάρισε αξέχαστες στιγμές και ανθρώπους που σίγουρα θα κρατήσω στην ζωή μου!!! Ξεκινώντας με την “Ελληνική ομάδα” και καταλήγοντας στην “Μαύρη” μιας και το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών ένα έχω να πω “ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ” και Blaaaaaaaaaack shhhhhh SUR-VI-VORS για ΠΑΝΤΑ! Τώρα περιμένω την στιγμη που θα δω τα αγαπημένα μου πρόσωπα που μου έχουν λείψει τοοοοοσο πολύ ! P.S. Σας Αγαπώ πολύ. Sizi çok seviyorum”.

Read More

And More