Εμανουέλ Μακρόν: Η selfie στο Σύνταγμα με τραγουδιστή της ελληνικής showbiz!

Μια κίνηση που αιφνιδίασε έκανε ο Εμανουέλ Μακρόν (Emmanuel Macron) με την σύζυγό του Μπριζίτ Τρονιέ (Brigitte Trogneux) λίγο πριν ολοκληρώσει την διήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα. Ο Γάλλος πρόεδρος άλλαξε το πρόγραμμά του και για να μην χαλάσει χατίρι στην καλή του, αποφάσισε να καθυστερήσει την αναχώρησή του και να κάνει μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Πιασμένος χέρι χέρι με την Μπριζίτ, ο Εμανουέλ έκανε βόλτα στο Σύνταγμα και συναντήθηκε και μίλησε στον κόσμο που συνάντησε εκεί.

Στο ίδιο σημείο τυχαία βρέθηκε και ο τραγουδιστής των Stereo Soul Bradley White-Dale που τον πλησίασε και έβγαλε selfie μαζί του. Ο Μπράντλει που γνωρίσαμε μέσα από το Xfactor ανέβασε τη φωτογραφία με τον Μακρόν στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: “Και καθώς περπατώ στο δρόμο ο Γάλλος Πρόεδρος έρχεται, μου σφίγγει το χέρι, με κοιτά στα μάτια και μου λέει “Καλημέρα, τι κάνεις;”…”

Δες τη selfie με τον Μακρόν:

And then, as I’m walking along tbe street, the president of France comes and shakes my hand, looks me in the eye and says: “Bonjour! Comment ça va?” #macron #france #athens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bradley White-Dale (@bradleywhitedale) στις

Read More

And More