Έμεινε παράλυτος αφού έφαγε δύο μπριζόλες!

Πρόκειται για τον 46χρονο Ντάρεν Ασχαλ, από το Chorley του Lancashire. Έμεινε για 5 μήνες στο νοσοκομείο σχεδόν σε κώμα. Πλέον δεν μπορεί να περπατήσει ενώ έχει δυσκολίες ακόμη και στην επικοινωνία του με τους άλλους. Όμως οι γιατροί του λένε πως είναι τυχερός που ζει μετά από λιστέρια και μηνιγγίτιδα που του παρέλυσε αρκετά νευρικά μέρη του σώματος του.
Όλα ξεκίνησαν στα τέλη Δεκεμβρίου. Αρχικά αισθάνθηκε άρρωστος αφού πρώτα είχε ψήσει και φάει δύο μπριζόλες σε μια μεταλλική πλάκα καθώς βρισκόταν στο Μπέρμιγκχαμ όπου εργαζόταν αφού είναι κηπουρός.

“Είχε καταλάβει ότι η μία μπριζόλα δεν ήταν ψημένη καλά. Το κατάλαβα στην γεύση. Το μετάνιωσα που την έφαγα. Αισθανόμουν ότι αυτό που κάνω ήταν λάθος. Και τελικά ήταν. Ένα μήνα αργότερα πήγα στο νοσοκομείο καθώς νόμιζα πως είχα πάθει καρδιακή προσβολή. Μετά από τρεις μέρες άρχισε να παραλύει η δεξιά πλευρά του προσώπου μου και οι περισσότεροι νόμιζαν πως πάθαινα εγκεφαλικό. Μάλιστα πήρα και την κατάλληλη θεραπεία για εγκεφαλικό αλλά τίποτα δεν πέρναγε”, λέει ο Ντάρεν περιγράφοντας τα όσα έζησε.

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More