Έμη Λιβανίου: Η σχέση με τα παιδιά της και το δύσκολο διαζύγιο

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έμη Λιβανίου στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η ίδια αποκάλυψε ότι η ενασχόληση με τον χώρο της τηλεόρασης προέκυψε τυχαία λόγω ενός πελάτη που είχε στο δικηγορικό της γραφείο. 

«Από μικρή δικηγόρος ήθελα να γίνω και την ώρα που γίνομαι δικηγόρος και κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και ανοίγω γραφείο στο κέντρο της Αθήνας μου προκύπτει η τηλεόραση. Ένας πελάτης στο δικηγορικό μου γραφείο μου είπε να πάω σε ένα δοκιμαστικό στο Mega που γινόταν λίγο πιο κάτω… Έτσι προέκυψε» είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο η Έμη Λιβανίου παραδέχτηκε ότι ξεχνά εύκολα τους λόγους που μπορεί να έχει τσακωθεί με κάποιον ή κάτι άσχημο που μπορεί να της έχουν κάνει.

Όσο για τον γάμο της και τα δυο παιδιά που ήρθαν σε μικρή ηλικία, η Έμη Λιβανίου είπε: «Ήμουν 25 χρονών όταν παντρεύτηκα. Έχω τόση χαρά που είναι ο γιος μου 25 και η κόρη μου 19 και νιώθω και εγώ νέα… Έχω κέφι να πάμε και σε εστιατόρια και σε μπαράκια μαζί… Το χαίρομαι τόσο πολύ. Δε μετανιώνω τίποτα. Μακάρι να τα είχα κάνει και στα 20… Το παιδί σε πάει μπροστά, δε σε πάει ποτέ πίσω. Ε, και αν δε βρεθεί ο σωστός σύντροφος, δεν πειράζει. Δεν πέθανε κανείς από κανένα διαζύγιο»

«Δεν έχουμε καμία αποκατάσταση σχέσεων με τον πρώην σύζυγό μου αλλά δε με έχει πάει και πουθενά πίσω αυτό το κακό διαζύγιο» συμπλήρωσε η Έμη Λιβανίου μιλώντας στη Χριστίνα Πατσιώκα.

Read More

And More