Έμη Λιβανίου: Το δύσκολο διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, τα δύο παιδιά της και η νέα σχέση με τον εφοπλιστή Πέτρο Παππά

Όπως έγινε γνωστό χθες, η Έμη Λιβανίου φαίνεται πως διατηρεί σχέση εδώ και έναν χρόνο περίπου με έναν από τους ισχυρότερους Έλληνες στον τομέα της ναυτιλίας, τον κ. Πέτρο Παππά.

Οι δυο τους όμως έχουν επιλέξει από κοινού να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε, τόσο εκείνος όσο και η γνωστή δημοσιογράφος θέλουν να βγαίνει στο φως της δημοσιότητας μόνο ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, στην εφημερίδα On Time, η Έμη Λιβανίου και ο Πέτρος Παππάς γνωρίστηκαν σε κοσμική έξοδο μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας. Η γνωστή δημοσιογράφος έπειτα από πολλά χρόνια βρήκε στη ζωή της έναν άνδρα παλαιάς κοπής, που τη σέβεται, την αγαπάει και την εκτιμάει.

Ο γάμος, το δύσκολο διαζύγιο και η απόκτηση δυο παιδιών

Η Έμη Λιβανίου, η οποία έχει διαγράψει τη δική της πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας, καλύπτοντας πληθώρα από ρεπορτάζ και όντας η παρουσιάστρια κεντρικών δελτίων ειδήσεων και εκπομπών, υπήρξε παντρεμένη στο παρελθόν τον Αντώνη Λιβάνιο. 

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στα τέλη Νοεμβρίου του 2000 στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι. Έναν χρόνο μετά, όταν η Έμη Λιβανίου ήταν 26, έρχεται το πρώτο τους παιδί, ο Κωνσταντίνος και λίγο αργότερα η Αλεξάνδρα, τα οποία αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα της δημοσιογράφου.

Ωστόσο, αποφάσισαν τελικά να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους. Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι ήρθε αντιμέτωπο με ένα δύσκολο διαζύγιο, όπως έχει παραδεχτεί η ίδια σε συνεντεύξεις της.

«Ανακοίνωσα το διαζύγιο μου τέσσερα χρόνια μετά το χωρισμό. Είχαν όλα τελειώσει. Με τον Αντώνη χωρίσαμε προς από μια πενταετία. Και ο λόγος που ένιωσα την ανάγκη να το δημοσιοποιήσω είναι γιατί ο κόσμος με ήξερε παντρεμένη. Η τηλεόραση ήρθε μετά το γάμο μου. Αισθάνθηκα ότι είχα μια υποχρέωση απέναντι στο κοινό να πω ότι έχω χωρίσει, αλλιώς δε θα το έκανα. Σίγουρα δεν ήταν βελούδινο. Ένα διαζύγιο είναι πάντα δύσκολο. Αλλάζει η ζωή σου. Βρήκα τις ισορροπίες μου όμως και είμαι πολύ χαρούμενη» είχε εξομολογηθεί με ειλικρίνεια η Έμη Λιβανίου στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly.

«Παντρεύτηκα στα 25 μου, έχω τόση χαρά που είναι ο γιος μου 21 και η κόρη μου 19, δεν μετανιώνω τίποτα, νιώθω και εγώ νέα! Έχουμε τη δυνατότητα να πάμε ακόμα και σε ένα μπαράκι μαζί. Μακάρι να τα έκανα και στα 20 μου τα παιδιά. Το παιδί σε πάει μπροστά, δεν σε πάει ποτέ πίσω. Από διαζύγιο δεν πέθανε και κανείς, δεν έγινε και τίποτα.. Δεν έχουμε καμία αποκατάσταση σχέσεων με τον πρώην σύζυγο μου, άλλα δεν με έχει πάει πίσω το κακό διαζύγιο», είχε αποκαλύψει επίσης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η Έμη Λιβανίου εκτός από μια άψογη επαγγελματία στον χώρο της δημοσιογραφίας αποτελεί και μια πολύ αφοσιωμένη μητέρα. Τα δυο της παιδιά αποτελούν όλη της τη ζωή και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες μαζί τους στα προσωπικά της social media.

Ο έρωτας τη βρήκε ξανά – Ποιος είναι ο εφοπλιστής Πέτρος Παππάς που της έκλεψε την καρδιά

Γιος του Κωνσταντινουπολίτη εφοπλιστή Αλέκου Παππά, ο Πέτρος γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1953. Εκεί μεγάλωσε και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έλαβε Β.Α. στα Οικονομικά και ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν Αν Άρμπορ.

Ο Πέτρος Παππάς μυήθηκε από νωρίς τόσο στις οικογενειακές επιχειρήσεις όσο και στα μυστικά του αθλήματος της σκοποβολής.

Τα πρώτα του βήματα στη ναυτιλία τα τόλμησε με τον φίλο του και «κολλητό του», Γιώργο Οικονόμου, ο οποίος έχει και αυτός μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ναυτιλίας. Η φιλία τους ξεκίνησε όταν ήταν και οι δυο 10 ετών. Αργότερα βρέθηκαν συμμαθητές στο Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών. Στις αρχές του ΄80 οι δύο φίλοι, ο Πέτρος Παππάς και ο Γιώργος Οικονόμου αποφάσισαν να ασχοληθούν με τη ναυτιλία.

Ο Πέτρος Παππάς, είχε τότε ένα κεφάλαιο 700.000 δολαρίων, πήρε και ένα δάνειο από τον πατέρα του, ο Γιώργος Οικονόμου πούλησε ένα σπίτι στη Νέα Υόρκη για 396.000 δολάρια, τους ενίσχυσαν οικονομικά και κάποιοι φίλοι και αγοράσαν το πρώτο τους πλοίο.

Το 1984, σε ηλικία 31 ετών, ίδρυσε τη ναυτιλιακή εταιρεία OceanBulk μαζί με τον πατέρα του Αλέκο Παππά, την αδερφή του Σοφία Γεράρδη και τον θείο του Γιάννη Παππά που ήταν τραπεζίτης στην Ελβετία. Το 2014, τιμήθηκε από τον οργανισμό Lloyd’s List ως «Ελληνική Ναυτιλιακή Προσωπικότητα της Χρονιάς για το 2014». Ο Πέτρος Παππάς έχει δύο παιδιά.

Read More

And More