Έμη Λιβανίου: Το λαμπερό πάρτι γενεθλίων της! Ποιοι έδωσαν το παρών; [pics]

Ένα μεγάλο και λαμπερό πάρτι διοργάνωσε για τα γενέθλιά της η γνωστή δημοσιογράφος, Έμη Λιβανίου- Ζησιοπούλου, σε γνωστό restaurant-bar στο Κεφαλάρι. Όλοι ήταν εκεί, αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες της εορτάζουσας, προκειμένου να της ευχηθούν από κοντά τα χρόνια πολλά. Στην είσοδο η εντυπωσιακή και κομψή οικοδέσποινα, ντυμένη στα κόκκινα, και έχοντας στο πλευρό της τους γονείς της, Ευάγγελο και Αλεξάνδρα, τα παιδιά της, Κωνσταντίνο και Αλεξάνδρα, και τον αδελφό της, Τόλη, υποδεχόταν τους προσκεκλημένους της.

Το «παρών» έδωσαν γνωστά ονόματα από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Νίνα Λοτσάρη -επίσης ντυμένη στα κόκκινα- και η ορχήστρα της κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των καλεσμένων καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες και κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Στη συνέχεια, η τεράστια και εντυπωσιακή τούρτα σε σχήμα δώρου ήρθε για να συμπληρώσει το όλο σκηνικό. Η Έμη κάλεσε να σβήσουν μαζί της τα κεράκια στην τούρτα δυο αγαπημένες φίλες της. Τη διοργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο γνωστός PR και στενός φίλος της Έμης, Γιώργος Ντάβλας.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Γιώργος Ντάβλας – Νίνα Λοτσάρη

Η Εμη Λιβανίου ανάμεσα στον γιο της Κωνσταντίνο και την κόρη της Αλεξάνδρα

H εορτάζουσα με τον Δημήτρη Κοντομηνά και τη σύντροφό του Λόρι.

Στέλιος Αγγελίδης – Νίνα Λοτσάρη – Όλγα Καρεβερβέρη

Read More

And More