Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Τα παθιασμένα φιλιά με τον Χάρι Στάιλς σε κοινή θέα – Βίντεο

Viral έχουν γίνει εδώ και λίγες ώρες κάποια βίντεο με τον Χάρι Στάιλς και την Έμιλι Ραταϊκόφσκι.

Το γνωστό μοντέλο και ο διάσημος καλλιτέχνης βρίσκονται στο Τόκιο όπου και απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά σε κοινή θέα.

Εκτός αυτού, πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Χάρι Στάιλς είναι σε σχέση με την influencer, Yan Yan Chan, ενώ από την άλλη, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είχε ξεκινήσει ένα τρυφερό ειδύλλιο με τον κωμικό, Έρικ Αντρέ.

Όπως φαίνεται όμως, τα πράγματα έχουν ανατραπεί, καθώς στο κλιπ που δημοσιεύτηκε από τη Daily Mail, φαίνονται σε τρυφερές στιγμές, ανταλλάσσοντας φιλιά ενώ στηρίζονται πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

Οι δυο τους έδειχναν να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ βρίσκονταν μπροστά σε αρκετό κόσμο που τους αναγνώρισε. Ο 30χρονος τραγουδιστής βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Ιαπωνία, λόγω της περιοδείας του, «Love On Tour».

Πηγή από το περιβάλλον του, δήλωσε πρόσφατα στη Mirror: «Ο Χάρι βλέπει κάποια. Καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά της μετά το τσίρκο γύρω από τη σχέση του με την Ολίβια Γουάιλντ. Αλλά οι στενοί του φίλοι γνωρίζουν όλοι για το ειδύλλιο. Αν και είναι νωρίς, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά».

Read More

And More