Έμιλυ Κολιανδρή: Απόλαυσε τον Χρήστο Λούλη στην θεατρική του πρεμιέρα! [pics]

Ο Άρης Μπινιάρης γράφει και σκηνοθετεί μια παράσταση ενθύμησης μέσα από τη μουσική, την κίνηση και την αναπαράσταση. “Ο Χορός της Φωτιάς” έκανε το βράδυ της Τετάρτης πρεμιέρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με πρωταγωνιστές την Ιωάννα Παππά και τον Χρήστο Λούλη και καθήλωσε το κοινό που πήγε να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση.

Φυσικά από το πλευρό του ταλαντούχου ηθοποιού, δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του Έμιλυ Κολιανδρή! Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Έρωτας Μετά” απόλαυσε τον Χρήστο Λούλη και στο τέλος της παράστασης χειροκρότησε περήφανη τον άντρα της για την σπουδαία του ερμηνεία. Οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια γάμου και στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε επαγγελματικό του βήμα.

Μετά το τέλος της παράστασης, το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά στα φωτογραφικά φλας!

Δες φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για την παράσταση: 

Ο αγώνας αντίστασης, απέναντι στην καταστροφική επέλαση του ολοκληρωτισμού, στην περιοχή του Πόντου στις αρχές του 20ού αιώνα, στέκεται η αφορμή. Αφορμή για να εστιάσουμε στις γονιμικές ιδιότητες ενός λαού, που εγείρεται και μάχεται ενάντια στις δυνάμεις, που αρνούνται τη ζωή. Μέσα από κείμενα της εποχής, επιστολογραφία, άρθρα εφημερίδων και μαρτυρίες αποδίδει ανάγλυφα ως πανανθρώπινο σύμβολο, τον διαχρονικό αγώνα για τη μετάβαση από μια κατάσταση σκλαβιάς προς έναν ορίζοντα απελευθέρωσης.

Μουσική και λόγος συνυπάρχουν και με όχημα τη θεατρική δράση, ανάγουν τα γεγονότα, τον τόπο και τον χρόνο, στο υπαρξιακό και ψυχικό πεδίο των ανθρώπων, εκεί που απηχεί, ολόθυμα, η επιθυμία για τη ζωή και τη δημιουργία.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More