Έμιλυ Κολιανδρή: Βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Έμιλυ Κολιανδρή. Η ηθοποιός παρότι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, έδωσε το “παρών” στο closing party του θεάτρου Πόρτα, όπου βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη.

Η Έμιλυ Κολιανδρή στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει έναν γιο, τον Αλέξανδρο και τώρα ανυπομονούν να κρατήσουν στα χέρια τους και την μικρή τους κόρη. “Tο περιμένω πώς και πώς. Τα τελευταία χρόνια ζω για να δουλεύω. Έκανα τρεις παραστάσεις τον χρόνο και, στα ρεπό μου, Δευτέρες και Τρίτες, κατέβαινα στην Κύπρο για γυρίσματα. Δεν έχω ξεκουραστεί καθόλου! Οπότε χαίρομαι πολύ που θα έχω αυτή τη δικαιολογία για να κάνω ένα break από τη δουλειά μου και να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου και στο μωράκι μας που έρχεται” έλεγε σχετικά στο περιοδικό Down Town Κύπρου η Έμιλυ Κολιανδρή.


Το ζευγάρι με την Ξένια Καλογεροπούλου.

Με τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη είναι ζευγάρι εδώ και περίπου 15 χρόνια. Και μπορεί όπως έχουν αποκαλύψει σε παλιότερες συνεντεύξεις τους, τα πρώτα τους ραντεβού να μην ήταν διόλου ειδυλλιακά -“κρύβονταν” καθώς έπαιζαν μαζί στην παράσταση “Οι σχέσεις του κυρίου Πίτερ” που σκηνοθετούσε ο Λευτέρης Βογιατζής, ο οποίος προτιμούσε οι ηθοποιοί του να μην αναπτύσσουν σχέσεις- αλλά η συνέχεια ήταν ονειρεμένη και για τους δυο τους, καθώς ο έρωτάς τους έδωσε την θέση του στην αγάπη και έφερε στην ζωή τους τον μικρό Αλέξανδρο και την αδερφούλα του που ετοιμάζεται να έρθει στον κόσμο.

Κι όπως φαίνεται από τα λαμπερά χαμόγελά τους στον φωτογραφικό φακό οι δυο τους ζουν μια ευτυχισμένη περίοδο της κοινής τους ζωής.


Ο Γιώργος Χρυσοστόμου με τον Χρήστο Λούλη.

Read More

And More