Emily Ratajkowski: Μας συστήνει την κούκλα μητέρα της! Μοιάζουν;

Μηνύματα αγάπης και τρυφερές φωτογραφίες γέμισαν τα social media με αφορμή τη χθεσινή Γιορτή της μητέρας. Οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz γέμισαν ευχές και δώρα τις μαμάδες τους και χάρηκαν την Ημέρα της μητέρας κάνοντας τις πιο τρυφερές αφιερώσεις.

Τα social media πλημμύρισαν από τα όμορφα μηνύματα και τις τρυφερές ευχές στις celebrities που έγιναν μανούλες, αλλά και στις μαμάδες των διασήμων της showbiz. Βλέπεις μάνα είναι μόνο μία και όλοι φρόντισαν να περάσουν ένα ξεχωριστό μήνυμα με αφορμή αυτήν την γιορτή! Οι περισσότεροι έσπευσαν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες που τους φροντίζουν και τους στηρίζουν στα εύκολα και στα δύσκολα και φυσικά να δείξουν την ομοιότητα που έχουν με την μαμά τους!

Και μπορεί να είδαμε τα μηνύματα της εγχώριας showbiz, αλλά ξεχωρίσαμε και αυτό της καλλονής Emily Ratajkowski που μας σύστησε την όμορφη μητέρα της, λέγοντάς της τρυφερά λόγια. Και μπορεί στη φωτογραφία που πόσταρε να μην μοιάζει ιδιαίτερα μαζί της, αλλά στα instagram stories έχει και παλιότερες φωτογραφίες της που θα έλεγε κανείς πως μοιάζουν πολύ.

https://www.instagram.com/p/BiuM2nLDqgG/

 

Read More

And More