Emily Ratajkowski: Ποζάρει με εσώρουχα και αν τη δεις θα… θες σταματήσεις το φαγητό!

Η Emily Ratajkowski, είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα αλλά και σέξι μοντέλα του πλανήτη! Το instagram της που έχει κάτι λιγότερους από 25 εκατομμύρια followers, είναι γεμάτο από φωτογραγίες της με μαγιό ή εσώρουχαα και κόβουν την ανάσα! Ωστόσο σήμερα δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου φαίνεται τόσο αδύνατη και τόσο γυμνασμένη ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς που … σοκάρει! Είναι από τις φωτογραφίες που βλέπεις και σκέφτεσαι να… κόψεις το φαγητό!

Ωστόσο όπως διαβάζουμε σε παλαιότερο άρθρο του ΤLIFE, η ίδια δεν πεινάει, αλλά τρώει προσεκτικά και με μέτρο! Κάθε πρωί πάω στην αγαπημένη μου καφετέρια για να πάρω ένα σκέτο γαλλικό καφέ κι ένα γλυκάκι kouign-amann (το γλυκό αυτό έχει περιγραφεί ως το πιο παχυντικό γλυκό στον κόσμο από τους ΝΥΤ). Κάθε φορά παριστάνω πως δεν ξέρω τι θέλω να πάρω, αλλά πάντα ξέρουν ότι θα ζητήσω κι ένα kouign-amann”, έχει δηλώσει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε σήμερα το διάσημο μοντέλο! Δώσε έμφαση στους… κάτω κοιλιακούς!

Kι αν νομίζεις ότι το διάσημο μοντέλο περνά ώρες στα γυμναστήρια κάνεις λάθος… Ούτε πολλές ώρες ούτε έντονη άσκηση… Προτιμά να κάνει πιο χαλαρά πράγματα. “Δεν είμαι μεγάλη λάτρης του γυμναστηρίου. Μου αρέσει να είμαι έξω και να κάνω γιόγκα και επειδή ζω στο Λος Άντζελες, κάνω πολύ πεζοπορία. Έχω ένα στούντιο γιόγκα πολύ κοντά στο σπίτι μου και πάω μια φορά την εβδομάδα”.

Read More

And More