Εμμανουέλα Μάινα: Πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον σύντροφό της Skive – Φωτογραφίες

Η Εμμανουέλα Μάινα μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

Το νεαρό μοντέλο, μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι μόδας, ωστόσο μετά την αποχώρησή της ξεκίνησε να κάνει σιγά σιγά τα πρώτα της βήματα στον χώρο. 

Κάτι που είχε προκαλέσει ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό κοινό κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της, ήταν το γεγονός πως παρά το νεαρό της ηλικίας της, ήταν παντρεμένη. Παρόλα αυτά, μετά το τέλος του παιχνιδιού, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον τότε σύζυγό της.

Η Εμμανουέλα Μαίνα από τότε έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της και όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγους μήνες, πλέον είναι σε σχέση με τον τράπερ, Skive, κάτι που είχε αποκαλύψει η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Το βράδυ της Τρίτης 14/6 η Εμμανουέλα Μάινα πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της και βρέθηκαν στο πάρτι της Capital Music, όπου γιόρτασε την πολλαπλή απονομή των πλατινένιων και χρυσών albums και singles της.

Το μοντέλο και ο τράπερ μπορεί να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, ωστόσο δεν δίστασαν να ποζάρουν χεράκι χεράκι στον φακό, ενώ έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More