EMMY’S : Οι φετινές υποψηφιότητες είναι γεγονός…

Το “Game of Thrones” και το “American Horror Story” είναι οι δύο σειρές που θα διεκδικήσουν τα περισσότερα βραβεία των φετινών ΕΜΜΥ. Οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν το πρωί της Πέμπτης από την Κέιτ Μάρα (House of Cards) και τον Άαρον Πολ (Breaking Bad).

H επική σειρά “Game of Thrones” που κέρδισε το 2012 συνολικά έξι από τα ειδικά βραβεία Emmy, στα οποία περιλαμβάνεται αυτό για τα καλύτερα οπτικά εφέ και τα καλύτερα κοστούμια, φέτος είναι υποψήφια για 16 βραβεία ανάμεσα σε αυτά και της καλύτερης δραματικής σειράς.

Όμως τις περισσότερες υποψηφιότητες έχει η τηλεοπτική σειρά θρίλερ “American Horror Story: Asylum” όπου έχει προταθεί για 17 βραβεία μεταξύ αυτών το βραβείο της καλύτερης μίνι σειράς και αμέσως μετά ακολουθεί το biopic “Behind the Candelabra” με 15.

Ανάμεσα στις υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν βρίσκονται και μερικές πολύ αγαπημένες και στη χώρα μας σειρές, όπως το Downtown Abbey, το Big Bang Theory, το The Good Wife και όπως ήδη σας είπα και το Game Of Thrones, οι οποίες έχουν υποψηφιότητες σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες.

Οσο για τον μεγάλο φετινό κυρίαρχο, το “House of Cards” με πρωταγωνιστή τον Kevin Spacey, πρέπει να σας πω, πως η συγκεκριμένη παραγωγή μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα και σε ΄μας εδώ, όμως, στο εξωτερικό σημειώνει τεράστια επιτυχία με επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης που ζαλίζουν!

Μάλιστα η σειρά χάρισε την πρώτη της υποψηφιότητα στο πρωτοεμφανιζόμενο στα EMMY’s δίκτυο Netflix. Τα μεγαλύτερα κανάλια της Αμερικής όπως το CBS, το ABC, το NBC, το FOX και το CW λοιπόν θα κονταροχτυπηθούν για το ποιου δικτύου η σειρά θα πάρει τα περισσότερα βραβεία.

Υποψήφιοι δε για την ερμηνεία τους στα φετινά EMMY’ S, μεταξύ άλλων είναι και οι ηθοποιοί Michael Douglas, Matt Damon, Jessica Lange και Kevin Spacey.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη διάρκεια της ζωντανής τελετής στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ θα προηγηθεί η ανακοίνωση των νικητών των τεχνικών βραβείων στις 15 Σεπτεμβρίου.

Read More

And More