Έμπορος ναρκωτικών ο ένοχος πίσω από τη δολοφονία ηθοποιού του «Skyfall»

Ο επιχειρηματίας Έρικ Μίκελς, ο οποίος είχε εμφανιστεί στην ταινία «Skyfall», δολοφονήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από έναν κατά συρροή ληστή, που τον παγίδευσε μέσω Grindr, ρίχνοντας στο ποτό του υπερβολική δόση του ναρκωτικού GHB.

Ο φερόμενος ως ληστής και δολοφόνος είναι το «βαποράκι» του διαβόητου serial killer Στίβεν Πορτο, o 25χρονος Τζέραλντ Ματοβού, ο οποίος χρησιμοποιούσε τις πλατφόρμες γνωριμιών για να επιλέγει και να στοχοποιεί τα θύματά του.

Ο δράστης έχει συλληφθεί και δικάζεται για την υπόθεση μαζί με τον 23χρονο Μπράντον Ντάνμπαρ, που θεωρείται συνεργός του.

Ο Έρικ Μίκελς

Ο 54χρονος Μίκελς βρέθηκε νεκρός στο Τσέσιγκτον, στις 18 Αυγούστου, ωστόσο ο Ματοβού αρνείται την παραμικρή ανάμειξη στην δολοφονία του ηθοποιού, δηλώνοντας αθώος για μία σειρά εγκλημάτων που του αποδίδονται.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, οι δύο νέοι άνδρες εξαπάτησαν τουλάχιστον 12 ομοφυλόφιλους άνδρες που γνώριζαν μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών και αφού τους έκλειναν ραντεβού για σεξ, τους έκλεβαν. Σε οχτώ από αυτές τις περιπτώσεις τα θύματα είχαν ναρκωθεί από τους δράστες. Σε πέντε άνδρες οι ληστές έριξαν κάποια ουσία στο ποτό τους, ενώ σε μία περίπτωση έκαναν ένεση στο θύμα τους στην πλάτη.

Read More

And More