Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι

Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι | tlife.gr

Συναγερμός έχει σημάνει από τα ξημερώματα στην αντιτρομοκρατική. Λίγο πριν τις τέσσερις ξεκίνησε ένα απίστευτο θρίλερ στα γραφεία της γνωστής εταιρείας ηλεκτρονικών Microsoft στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες και με βάση τη μαρτυρία του φύλακα του κτιρίου, ένα τέταρτο πριν τις τέσσερις ένα “βανάκι” πλησίασε στο κτίριο.
Ξαφνικά και πριν προλάβει να αντιδράσει ο φύλακας ο οδηγός έβαλε όπισθεν και εισέβαλε με το βαν στην είσοδο των εγκαταστάσεων.
Αμέσως τρία άτομα κατέβηκαν με τα όπλα στα χέρια, απείλησαν τον φύλακα και τον διέταξαν να απομακρυνθεί.
Στη συνέχεια οι δράστες περιέλουσαν τον χώρο με βενζίνη και έβαλαν φωτιά.Μέσα στο βαν οι δράστες είχαν τοποθετήσει “γκαζάκια” τα οποία εξερράγησαν με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη φωτιά στον χώρο.
Οι φλόγες κάλυψαν το κτίριο ως και τον τρίτο όροφο. Μέσα στον πανικό οι τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι κατάφεραν να εξαφανιστούν.
Ο φύλακας ενημέρωσε την πυροσβεστική που κατάφερε να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει το χώρο.
Άνδρες της αντιτρομοκρατικής έχουν ζώσει το κτίριο ενώ το “βαν” που χρησιμοποίησαν οι δράστες μεταφέρεται ήδη στα εργαστήρια για εξέταση.

Συνεχής ενημέρωση στο Newsit

READ more