Ένα ακόμα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο!

Ο καιρος θα συνεχίσει καλοκαιρινός αφήνοντας τη μελαγχολία του Σεπτέμβρη για άλλους τομείς της ζωής μας…

ΣΑΒΒΑΤΟ
Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα και το μεσημέρι στα ηπειρωτικά πάλι θα συνεφιάσει και θα εκδηλωθούν λίγες μπόρες κυρίως στα ανατολικά τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το απόγευμα στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα φτάσει ακομη και τους 36 και ενδεχομένως τους 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και κυρίως στην περιοχή της Άρτας και του Αγρινίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ
Αίθριος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες νεφώσεις μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Χαρακτηριστικό του καιρού είναι ότι περιμένουμε ενίσχυση των ανέμων που θα φτάσουν στο Αιγαίο ακόμη και τα 7 μποφόρ, κυρίως όμως στα περάσματα ανάμεσα στα νησιά, στο Καρπάθιο και ενδεχομένως στην περιοχή των Κυθήρων. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρειο Ελλάδα από 17 εώς 35 βαθμούς, στις Σέρρες ίσως να φτάσει και τους 36 βαθμούς, στα κεντρικά από 20 έως 35 με 36 βαθμούς. Στην Κρήτη από 21εναν εώς 31εναν βαθμούς ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 με 33 βαθμούς κελσίου.

Άκου την πρόβλεψη του μετεωρολόγου Τάσου Αρνιακού και δες αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού στο ανανεωμένο Weather Center του NewsIt.

Read More

And More