Ένα αυγό «έκλεψε» την δόξα της Kylie Jenner στο Instagram!

Ένα αυγό «έκλεψε» την δόξα της Kylie Jenner στο Instagram! | tlife.gr

Η «βασίλισσα» των social media Kylie Jenner, εκτοπίστηκε χθες από την πρώτη θέση που είχε στο Instagram, από ένα συνηθισμένο… αυγό. Η διάσημη τηλεπερσόνα, όταν γέννησε, κοινοποίησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, με την νεογέννητη κόρη της, η οποία απέσπασε 25 εκατομμύρια likes. Το εντυπωσιακό αυτό ρεκόρ, έσπασε χθες, μία φωτογραφία με ένα αυγό το οποίο πήρε 29 εκατομμύρια likes. Το αυγό αυτό σύμφωνα με της πληροφορίες της φωτογραφίας ήταν «παιδί» μιας κότας η οποία ζει στην βρετανική επαρχία.

Το «Buzzfeed» έψαξε και βρήκε αυτόν που κρύβεται πίσω από αυτήν την φωτογραφία ο οποίος δήλωσε χιουμοριστικά «Η επιτυχία βρίσκεται στην δύναμη του αυγού». Η απάντηση της της Kylie, όταν πληροφορήθηκε για το γεγονός, ήταν άμεση. Η τηλεπερσόνα που έχει πάνω από 124 εκατομμύρια followers στο Instagram, κοινοποίησε ένα βίντεο που την δείχνει να είναι εξοργισμένη και να βγαίνει στον δρόμο και να σπάει ένα αυγό στην ζεστή άσφαλτο.

«Πάρτε το μικρό αυγό» ήταν το σχόλιο της στο video, το οποίο είχε σχεδόν 28 εκατομμύρια προβολές. Φυσικά τα σχόλια των celebrities φίλων της, ήταν ξεκαρδιστικά και όλοι της έγραφαν πως έτσι πήρε την εκδίκηση της.

View this post on Instagram

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

READ more