Ένα μακαρόνι… μου άλλαξε την ημέρα!

Ένα μακαρόνι… μου άλλαξε την ημέρα! | tlife.gr

Μία από τις αγαπημένες μου συνήθειες (φαντάζομαι και δικές σου) είναι το πρωί πριν πάω στο γραφείο να κάνω μια στάση στον αγαπημένο μου Γρηγόρη για τον καθιερωμένο πρώτο καφέ της ημέρας! Έτσι και σήμερα, πέρασα από το διπλανό κατάστημα του Γρηγόρη, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό μου τράβηξε την προσοχή στον πάγκο με τους καφέδες. Ένα βάζο με… μακαρόνια! What?

Με έπιασαν τα γέλια και εννοείται πως ρώτησα κατευθείαν τα κορίτσια του μπουφέ τι συνέβαινε. “Eίναι το jar με τα μακαρόνια που αντικαθιστούν το καλαμάκι σου” μου είπαν και αμέσως το άνοιξα για να τα δω από κοντά. Ναι, είναι καλαμάκια… μακαρόνια! Αυτά τα κλασικά μακαρόνια Melissa Νο2, που μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια, όταν παριστάναμε τους μεγάλους και πίναμε τον «καφέ» ή τον χυμό μας με αυτό.

Σήμερα, λοιπόν, θέλω να πιω τον καφέ μου με αυτό το καλαμάκι και να δοκιμάσω αυτήν τη διαφορετική εκδοχή! Έτσι, παρήγγειλα τον καφέ με το νέο μακαρόνι – καλαμάκι Melissa Νο2, η υπάλληλος το τοποθέτησε με τσιμπίδα στο ποτήρι μου και τώρα θα σου πω την εμπειρία μου, αφού δοκίμασα το νέο αυτό trend!

 

Είναι φυσικά πιο οικολογικό από το κλασικό πλαστικό καλαμάκι και σίγουρα με πιο ωραία γεύση, επομένως, αν ανήκεις σε αυτό το μεγάλο κίνημα με vegan και oικολογικές ανησυχίες, τότε αυτό είναι το καλαμάκι που θα χρησιμοποιείς από εδώ και πέρα. Απλά τέλειο!

 

Μου άρεσε τόσο πολύ αυτή η μικρή πρωινή έκπληξη, που πήρα μαζί μου τον καφέ για να το δείξω στα κορίτσια στο γραφείο, αφού όλες παραγγέλνουμε καφέ στη δουλειά και αυτή είναι μία ωραία πρόταση για να κρατάμε μια οικολογική στάση στην καθημερινότητά μας. Ενθουσιάστηκαν και εκείνες και με ρωτούσαν τι είναι και πού το βρήκα! Εννοείται πως δεν αποφύγαμε και… το crash test, αφού όλες δοκίμασαν από τον καφέ μου και ξετρελάθηκαν!

 

Προσωπικά, αγαπώ τις νέες ιδέες και τις έξυπνες λύσεις και θέλω πάντα να δοκιμάζω καινούρια πράγματα. Αυτή η κίνηση του Γρηγόρη, λοιπόν, με εντυπωσίασε και σίγουρα θα καθιερώσω το καλαμάκι-μακαρόνι με το αγαπημένο μου καφεδάκι.

Το προτείνω και σε εσένα και είμαι σίγουρη ότι θα το βρεις super! Καλαμάκι-μακαρόνι Melissa Νο2, λοιπόν, για ένα απόλυτα new coffee style!

READ more