Ενα νέο πρόσωπο εισβάλλει στην ζωή των “Βασιλιάδων” και βάζει… μπουρλότο !

Τελικά δεν εξηγείται αλλιώς… Είναι το πεπρωμένο του “Μάρκου Βασιλιά”, να μην μπορεί να βρει για κανέναν λόγο και με κανέναν τρόπο την ησυχία του ! Δεν προλαβαίνει ο κακομοίρης να πει… ανάσανα από την μία μεριά και από την άλλη, νέες φουρτούνες τον περιμένουν στην γωνία… Και τι φουρτούνες ; Τύφλα να ΄χει το… τσουνάμι !

Νέοι μπελάδες ,λοιπόν, ενόψει για τον “Μάρκο”, μιας και ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στην ζωή του και φέρνει τα πάνω – κάτω ! Αυτό το πρόσωπο δε, δεν είναι άλλο από το πρωήν… αίσθημα της “Λίζας” ! Ναι, γιατί όπου μπελάς και “Λίζα” παρέα, μιας και είναι γυναίκα που γεννάει… πάθη !

Μόνο που αυτή την φορά θα ασχοληθούμε με τα πάθη που προκαλούσε ως… άνδρας ! Πολύ καλά διαβάζετε… Οσονούπω θα δούμε να εμφανίζεται στην καθημερινή σειρά του Mega η Σοφία Βογιατζάκη, η οποία λέει θα υποδυθεί το πρώην… αίσθημα της “Λίζας”, δηλαδή, την γυναίκα με την οποία ήταν η “Λίζα”, όταν ήταν ακόμη… άντρας !

Η “Λίζα” φυσικά με το που θα την δει θα το πάθει το “εγκεφαλικό” μιας και θα πιστέψει πως εμφανίστηκε στην ζωή της για να την καταστρέψει αποκαλύπτωντας για εκείνη όλη την πικρή αλήθεια. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά τώρα μέσα από την εκπομπή στην τηλεόραση και από το πολύ το πάρε – δώσε με τους “Κοκκινόπουλους” έχει γίνει και διάσημη και κοσμικιά !

Συμπέρασμα ; Ε, ρε γλέντια, με τον “Μάρκο” να τρέχει και πάλι να σβήσει τις… φωτιές που του άναψαν !

Read More

And More