Ενα νέο πρόσωπο στο δελτίο του Mega !

Ενα νέο πρόσωπο έχει ενταχθεί εδώ και δύο ημέρες στις ειδήσεις του Mega. Ενα νέο πρόσωπο του οποίου η παρουσία είναι αναμφισβήτητα σημαντική σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι εκείνο του ρεπορτάζ που καλύπτει χρόνια… Γιατί μπορεί να είναι ένα νέο πρόσωπο για τις ειδήσεις, όμως, ταυτοχρόνως είναι κι ένα από τα πιο παλιά και πιο έμπειρα πρόσωπα του Μεγάλου Καναλιού !

Ο λόγος; Ο λόγος για τον Γιάννη Θειακό ! Ο αθλητικογράφος του καναλιού της οδού Μεσογείων, τον οποίο όλοι γνωρίζουμε τόσο μέσα από τα ρεπορτάζ του για τις ειδήσεις, όσο και για την παρουσία του στην αθλητική εκπομπή του καναλιού “Super Μπάλα”, εδώ και δύο μέρες ανήκει και στην ομάδα της παρουσίασης του αθλητικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

Ο Γιάννης ο οποίος κάλυψε όλο το Euro για λογαριασμό του Μεγάλου Καναλιού και κάτω από πραγματικά δύσκολες συνθήκες κατάφερε να βγάλει το Mega ασπροπρόσωπο (φέρνοντας μέσα από τις ανταποκρίσεις του, αποκλειστικά ρεπορτάζ και πραγματικά ενδιαφέρουσες ειδήσεις στο κανάλι) κλήθηκε από την διεύθυνση του αθλητικού τμήματος του Mega και ενημερώθηκε πως αναλαμβάνει κι αυτός το τιμόνι της παρουσίασης του αθλητικού δελτίου, μαζί με την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και τον Αντώνη Καλκαβούρα.

Η παρουσία του Γιάννη στο δελτίο θεωρείται σημαντκή λόγω της πολύτιμης εμπειρίας που διαθέτει, μιας και είναι σε θέση να… σπικάρει μέχρι και στιγιότυπα αγώνων που έρχονται τελευταία στιγμή στο Mega για να βγουν στον αέρα, χωρίς να έχει προηγηθεί το απαραίτητο σπικάζ στο μοντάζ. Κάτι το οποίο μπορεί να κάνει, μόνο ένας πραγματικός γνώστης του ποδοσφαίρου, μιας και είναι γνωστό ότι ο Γιάννης είναι… κολλημένος με την μπάλα !

Τελειώνοντας, αξίζει να σας πω, πως μία από τις μεγαλύτερες φετινές επιτυχίες του γνωστού δημοσιογράφου, ήταν και η live συνέντεξη που εξασφάλισε του Ζοζέ Μουρίνιο, του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία άφησε άφωνους τους πάντες στο Mega !!!


Read More

And More