Ενα πρόσωπο-έκπληξη αρχίζει απόψε την “Μουρμούρα”!

Η Βάσω δουλεύει πολλές ώρες και ο Χάρης μένει σπίτι πολλές ώρες. Ταυτόχρονα ψάχνει να βρει δουλειά. Είναι «καλλιτέχνης» και θέλει να ασχοληθεί με το όνειρό του, τη μουσική. Δεν φαντάζεται πως η πρόταση θα προέλθει από ένα χώρο που ο ίδιος περιφρονεί: τα μπουζούκια!

Απόψε ,λοιπόν, στις 21:00 η Τάνια Τρύπη, στον ρόλο της Χρυσούλας Ντάλα θέλει να αναβαθμίσει το ρεπερτόριό της, με την βοήθεια του Χάρη.

Πιο συγκεκριμένα; Ο Χάρης πιάνει δουλειά στα μπουζούκια και η τραγουδίστρια Χρυσούλα Ντάλα, που θέλει να κάνει στροφή στην καριέρα της, τον κυνηγάει να της δώσει ένα «ποιοτικό» τραγούδι. Ο Χάρης θέλει να την αποφύγει, αλλά η Βάσω παίρνει το μέρος της, γιατί είναι φίλη του τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού κι είναι η μεγάλη ευκαιρία της Βάσως να τον γνωρίσει.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια…

Η Μαρίνα επηρεασμένη από μια έρευνα, θεωρεί πως εκείνη και ο Ηλίας δεν είναι ισότιμο ζευγάρι. Τελικά, υπάρχει και στην πράξη η περίφημη «ισότητα των φύλων» ή μόνο στα χαρτιά;

Η Βούλα, για να αποφύγει έναν ενοχλητικό από κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς που τηλεφωνεί συνέχεια μιλώντας για προσφορές, λέει πως είναι είκοσι δύο χρονών και δίμετρη θεά. Ο Μηνάς μπαίνει στο παιχνίδι παριστάνοντας τον αδελφό της…

Read More

And More