Ενα “Στην υγειά μας” γεμάτο νιάτα αυτό το Σάββατο! Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ

Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Αυτό το Σάββατο στις 9.00 το βράδυ, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας προσκαλούν σε ένα αφιέρωμα στον Κωστή Μαραβέγια.

Από αυτό, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν αγαπημένοι φίλοι του τραγουδοποιού και συνθέτη, όπως οι Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νατάσσα Μποφίλιου, Πάνος Μουζουράκης, Θέμης Καραμουρατίδης, Πέννυ Μπαλτατζή, Μαρία Βασιλοπούλου και Αλκαίος Σουγιούλ. Μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια, αναλαμβάνουν το μουσικό μέρος του αφιερώματος και μας παρασύρουν σε ένα μουσικό πάρτυ πλημμυρισμένο από σύγχρονες επιτυχίες μέχρι αξεπέραστα ρεμπέτικα τραγούδια.

Τη νεανική παρέα συμπληρώνουν οι Πέγκυ Τρικαλιώτη, Γωγώ Μπρέμπου, Κατερίνα Τσάβαλου, Λένα Παπαληγούρα, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Κωστής Ζαφειράκης, Πηνελόπη Πλάκα, Δήμητρα Σαλτού, Βασιλική Τρουφάκου και Νίκος Μαραβέγιας, ενώ μουσικοί του δρόμου δίνουν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα στο αφιέρωμα με μία εναλλακτική μουσική πρόταση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164