Ένα χρόνο μετά το ατύχημα τελικά θα παντρευτεί – Φωτογραφίες και βίντεο

Εναν χρόνο μετά το τραγικό ατύχημα, εξαιτίας του οποίου έμεινε παράλυτη και ανέβαλε τον προγραμματισμένο γάμο με τον αγαπημένο της, η Ρέιτσελ Φρίντμαν από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ παντρεύεται σήμερα∙ στον ίδιο χώρο, στολισμένο με τους αγαπημένους της ηλίανθους, με τους ίδιους καλεσμένους και το ίδιο νυφικό που γεμάτη ενθουσιασμό είχε διαλέξει πέρσι.

Θα τη συνοδεύσει ο πατέρας της, όχι όμως κρατώντας το χέρι της, αλλά σπρώχνοντας το αναπηρικό καροτσάκι στο οποίο θα περάσει την υπόλοιπη ζωής της. Και δίπλα θα στέκεται η παράνυμφός της, η επιστήθια φίλη της που στο περσινό μπάτσελορ πάρτι την έσπρωξε για πλάκα στην πισίνα, χωρίς να υπολογίσει πόσο ρηχά ήταν…

Κοκτέιλ, μουσική, αστεία, χορός. Μία παρέα νέων γυναικών, όλες κοντά στα 20, γιορτάζουν τον επικείμενο γάμο της φίλης τους. Με μια αδέξια κίνηση, η μέλλουσα νύφη, η Ρέιτσελ βρίσκεται στην πισίνα. Δεν πέφτει στο νερό, αλλά στο τσιμέντο. Αμέσως αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. «Δεν μπορούσα να κουνηθώ». Στη θέα του σώματός της που επέπλεε, οι φίλες της βουτούν να τη βοηθήσουν. «Δεν είναι αστείο», τους λέει τρομοκρατημένη. «Καλέστε ασθενοφόρο».

Διάβασε περισσότερα, δες φωτογραφίες και βίντεο στο newsit.gr

Read More

And More