Ενας… άγγελος στο πρόγραμμα του Star !

Μετά το τέλος της «Κορίνας της αγριόγατας», που έδειξε ως γνωστόν για τα καλά τα… νύχια της και στην Ελένη Μενεγάκη , αλλά και στους Καραμερο-Χαριτάτους στους πίνακες τηλεθέασηςόλο το Φθινόπωρο, μια ολοκαίνουργια τηλενουβέλα ήρθε και εντάχθηκε απο χθες στο πρωινό , πρόγραμμα του Star (11.15 π.μ) . Πρόκειται για τη σειρά «Μαρία, άγγελέ μου», απο την οποία οι άνθρωποι του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς θέλουν να ελπίζουν πως θα τα καταφέρουν και θα κερδίσουν και πάλι το στοίχημα της τηλεθέασης !

Και όπως όλες οι σαπουνόπερες, έτσι και στην προκειμένη, θα χρειαστούν ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 194 επεισόδια, ώστε η “Μαρία” και ο “Χουάν” να χαθούν στο ηλιοβασίλεμα ερωτευμένοι !

Η ιστορία μας ,λοιπόν, ξεκινά κάπως έτσι… Οταν η Μαρία γεννήθηκε, η μητέρα της πίστευε πως δεν θα ζούσε και αποφάσισε να την εμπιστευτεί σε έναν ιερέα. Ετσι μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, απ’ όπου στα 15 της το έσκασε και ζούσε στους δρόμους προσπαθώντας να επιβιώσει. Βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι μιας φτωχής γυναίκας, της Καντελαρία.

Μια ημέρα, όμως, καταλήγει στο δικαστήριο, όπου δικαστής είναι ο ίδιος της ο πατέρας. Στην υπόθεση μπαίνει και ένας ψυχαναλυτής, ο Χουάν-Μιγκέλ Σαν Ρομάν, ο οποίος θα βοηθήσει τη Μαρία. Είναι χήρος, μια και υποτίθεται ότι έχασε τη γυναίκα του σε ένα αεροπορικό ατύχημα.

Η Ονέλια, η πεθερά του Χουάν-Μιγκέλ, κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει μια ερωτική σχέση ανάμεσα στους δύο νέους. Παρά τις αντιξοότητες, ο Χουάν-Μιγκέλ και η Μαρία ερωτεύονται και παντρεύονται. Σιγά, όμως, που σε μια σαπουνόπερα θα ήταν όλα τόσο εύκολα. Ενα μυστικό από το παρελθόν του Χουάν έρχεται στην επιφάνεια και το ζευγάρι θα χωρίσει…

Read More

And More