“Ενας παρουσιαστής είμαι, δεν ανακάλυψα και το φάρμακο κατά του καρκίνου”! Ποιός είπε αυτή τη θεική ατάκα;

Είναι γνωστό πως ανήκει σε εκείνη την κατηγορία με τους ελάχιστους – μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού – παρουσιαστές που αν και βρίσκονται μπροστά από τα φώτα, αν και έχουν κάνει επιτυχία, αν και τα κανάλια σφάζονται στην ποδιά τους, εξακολουθούν να… επικοινωνούν με το περιβάλλον. Εξακολουθούν να πατούν γερά στη γη και να μην έχουν… απογειωθεί για άλλο πλανήτη.

Ανήκει στη κατηγορία εκείνη των παρουσιαστών που δεν πιστεύουν πως όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω τους… Ανήκει στην κατηγορία εκείνη των παρουσιαστών που… δεν την έχουν “ακούσει” και που δεν πιστεύουν πως είναι κάτι παραπάνω από απλοί θνητοί, επειδή έτυχε κι ο δρόμος τους, τους έβγαλε στο μαγικό κόσμο της τηλεόρασης.

Ο λόγος τόση ώρα για το Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος σε πρόσφατη συνένετυξη που έδωσε στο “TV ‘Εθνος”, απάντησε σε σχέση με το πόσο τον έχει αλλάξει η επιτυχία και αν εξακολουθεί να… “είναι ο Γιώργος και να είναι καλά”!

“Τι να έχω πάθει; Γιατί να είμαι ο Γιώργος και να μην είμαι καλά; Εντάξει ρε παιδιά, μία εκπομπή έχω κάνει, ένας παρουσιαστής είμαι, δεν έχω ανακαλύψει και το φάρμακο κατά του καρκίνου”!…

Read More

And More