Εννιά τροφές που έχουν καλύτερη γεύση όταν μένουν ΕΚΤΟΣ ψυγείου

Αν σκέφτεστε ότι το βούτυρο εκτός ψυγείου λιώνει, δεν γνωρίζετε όλη την αλήθεια. Ναι, προφανώς αν έχει πολύ ζέστη θα λιώσει. Αλλά αν κόβετε ένα κομμάτι βούτυρο το οποίο συνήθως θα καταναλώσετε μέσα στην ημέρα και το βάζετε σε ένα σκεύος με σκέπασμα στο τραπέζι της κουζίνας, τότε θα διατηρηθεί πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζετε.

Δείτε μερικές τροφές που έχουν καλύτερη γεύση και υφή όταν τις διατηρείτε έξω από το ψυγείο:

1. Βούτυρο
Όπως αναφέρθηκε ήδη, το βούτυρο μπορεί να αντέξει επάνω στο τραπέζι της κουζίνας για 1-2 μέρες, εφόσον οι θερμοκρασία δεν είναι πολύ υψηλή. Αν, μάλιστα, είναι και αλατισμένο βούτυρο, τότε διαρκεί ακόμα περισσότερο.

2. Πεπόνι και καρπούζι
Αν δεν έχει κοπεί, το πεπόνι και το καρπούζι είναι καλύτερο να τα έχετε εκτός ψυγείου για να ωριμάσουν σωστά.

Διάβασε τη συνέχεια στο Iatropedia.gr

Read More

And More