Enrique Iglesias: Με την Anna Kournikova και τα δίδυμα στις κούνιες! Video

Πριν ένα χρόνο ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της Anna Kurnikova και του Enrique Iglesias. O διάσημος τραγουδιστής και η τενίστρια είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ αφού ο Nicola και η Lucy τους έχουν πάρει το μυαλά. Το ευτυχισμένο ζευγάρι περνάει ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές μαζί και τις μοιράζεται με τους θαυμαστές του. Ο Enrique είναι ο κλασικός χαζομπαμπάς και αφιερώνει πολλές ώρες της ημέρας του για να παίζει με τα παιδιά του.

Ο διάσημος τραγουδιστής ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με τα δίδυμα να κάνουν κούνια και αυτός να τα σπρώχνει και να τους κάνει αστείες γκριμάτσες, κάνοντας τα να ξεκαρδίζονται στα γέλια. O Nicola ήταν στην μπλε κούνια και η Lucy στην ροζ και προσπαθούσαν να κάνουν αυτό που έκανε ο μπαμπάς τους με το στόμα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2001 και από τότε είναι αχώριστοι. Ο γάμος τους έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως ακριβώς και η εγκυμοσύνη της Anna. Την ημέρα που ανακοίνωσαν ότι έγιναν γονείς έμειναν όλοι έκπληκτοι με την είδηση, αφού κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα.

Read More

And More