Enrique Iglesias: Οι απαιτήσεις με “άρωμα” Ελλάδας του Λατίνου σταρ για τη συναυλία του στην Αθήνα!

Μόλις μια μέρα μένει για την μεγάλη συναυλία του Enrique Iglesias στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Ο Λατίνος σούπερσταρ αναμένεται να έρθει αύριο στην Ελλάδα με ιδιωτική πτήση από την Πράγα, όπου έδωσε δύο sold out συναυλίες, με σκοπό να μας χαρίσει ένα μοναδικό live που θα αφήσει εποχή. Όπως και οι υπόλοιποι stars που έρχονται στην χώρα μας για συναυλίες, έτσι και ο Enrique έχει και εκείνος κάποιες απαιτήσεις, οι οποίες έχουν σχέση με το… φαγητό!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Enrique Iglesias έχει ζητήσει να δοκιμάσει στη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα σουβλάκι, χωριάτικη σαλάτα, μουσακά και άλλες γεύσεις από την ελληνική κουζίνα. “Ο Enrique αγαπάει την Ελλάδα και την ελληνική κουζίνα, και είναι ο πιο απλός και καθόλου ιδιότροπος και απαιτητικός διεθνής σταρ που έχει έρθει στη χώρα μας”, αποκαλύπτει στην εφημερίδα πηγή από την παραγωγό εταιρία της συναυλίας, τονίζοντας παράλληλα πως “δεν έχει ζητήσει τίποτα το εξωφρενικό να του παρέχουν στην διάρκεια της εδώ παραμονής του, πέραν ενός άνετου δωματίου σε ξενοδοχείο και το φαγητό του, που ζήτησε να περιλαμβάνει διάφορα ελληνικά πιάτα”.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την Espresso, δεν έχει ακόμη αποφασιστεί αν μετά τη συναυλία του θα αναχωρήσει για τον επόμενο προορισμό του ή αν πρόκειται να επισκεφτεί την Ακρόπολη ή κάποιον άλλον αρχαιολογικό χώρο, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι περισσότεροι ξένοι σταρ που επισκέπτονται τη χώρα μας.

Να σημειώσουμε πως ο Enrique θα έρθει στην Ελλάδα μόνος του και όχι με την σύντροφό του και διάσημη τενίστρια Anna Kournikova. Το ζευγάρι απέκτησε πριν μερικούς μήνες δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι και φαίνεται πως η Anna έμεινε σπίτι να προσέχει τα μωρά τους!

View this post on Instagram

My Sunshine

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

View this post on Instagram

I still can’t believe….. you’re mine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Read More

And More