“Ενθουσιασμένοι” από την είδηση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι δηλώνουν οι Ομπάμα!

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα δήλωσαν “ενθουσιασμένοι” με την είδηση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανή ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

“Η Μισέλ και εγώ με μεγάλη χαρά συγχαίρουμε τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ για τον αρραβώνα τους. Σας ευχόμαστε μια κοινή ζωή γεμάτη ευτυχία και χαρά”, έγραψε στο Twitter ο Ομπάμα. Πάντως, ο διάδοχός του στην αμερικανική προεδρία Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει ακόμη αντιδράσει στην είδηση.

Το ζεύγος Ομπάμα είναι γνωστό ότι διατηρεί φιλική σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι και έχει παρευρεθεί πολλές φορές στους Αγώνες Invictus– ένα είδος Παραολυμπιάδας στην οποία διαγωνίζονται σε 12 αθλήματα άνδρες και γυναίκες από 17 χώρες, όλοι πρώην στρατιωτικοί, τραυματίες ή ανάπηροι–με τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο στο Τορόντο.

His Royal Highness Prince Harry and Ms. Meghan Markle are “thrilled and happy” to be engaged. Here they appear at a photocall at Kensington Palace Gardens this afternoon, on the day their engagement is announced.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Μάλιστα η μέλλουσα σύζυγος του Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ είναι δριμεία επικριτής του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και κάποια στιγμή είχε δηλώσει ότι θα εγκατέλειπε τις ΗΠΑ για τον Καναδά, αν εκείνος κέρδιζε τις εκλογές.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More