Εντυπωσιακή επίδειξη μόδας στον Εθνικό Κήπο από τον Bασίλη Ζούλια! [pics]

Ο Εθνικός Κήπος μεταμορφώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε ένα τεράστιο catwalk. Ο καταξιωμένος σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε, στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week, τη νέα του συλλογή AW17. Τις εντυπωσιακές δημιουργίες του φόρεσαν αγαπημένες και διάσημες φίλες του που έκαναν πασαρέλα στο πιο δημοφιλές πάρκο της Αθήνας.

Το fashion show άνοιξε η διάσημη φωτογράφος Μάρα Δεσύπρη που επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο σύνολο από τα νέα σχέδια του Βασίλη Ζούλια που θα δούμε το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2017. Ο σχεδιαστής, λίγο πριν το catwalk, εξήγησε πόσο σημαντική ήταν η παρουσία της στην επίδειξη. Αν δεν ήταν η Μάρα σήμερα θα ήμουν μάλλον ένας άνεργος στυλίστας ή αν όχι άνεργος, σε δυσκολία”, έγραψε στο facebook του.

Και συνέχισε: “Την σχέση μας την βρίσκω καρμίρικη… Το show σήμερα το αφιερώνω σε αυτή την μοναδική γυναικά που δεν σταμάτησε ποτέ να με εμπνέει και χωρίς φανφάρες ήταν με τον τρόπο της πάντα δίπλα μου… Απλά την αγαπώ…”

Δεν ήταν όμως η μοναδική φίλη του από τον χώρο της showbiz που έκανε πασαρέλα. Το TLIFE απαθανάτισε ακόμα την Φωτεινή Δάρρα, την Δορωθέα Μερκούρη και την Βίκυ Καγιά.


Δωροθέα Μερκούρη


Βίκυ Καγιά


Φωτεινή Δάρρα


Εσθέρ Μαστρογιάννη


Αναστασία Περάκη

Φυσικά δεν έλειψαν από το κοινό και οι επώνυμες παρουσίες που στήριξαν τον Βασίλη Ζούλια αλλά και τα μοντέλα του.


Σίσσυ Φειδά


Μάνος Βυνιχάκης, Καλλιόπη


Νίνα Λοτσάρη


Εβελίνα Παπαντωνίου


Έλενα Γαλίφα


Τόνια Φουσέκη


Δημήτρης Μοθωναίος


Λάκης Γαβαλάς

Μετά το τέλος της επίδειξης ο σχεδιαστής μοιράστηκε μία αναμνηστική φωτογραφία με τους διαδικτυακούς του φίλους τονίζοντας πόσο χαρούμενος είναι.


Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More